2777
2789
عنوان

چرا انقدر طلبکارههههه شات😑😐

| مشاهده متن کامل بحث + 815 بازدید | 57 پست
خب عزیزم مگه همون اول نگفتم نه؟؟؟وقتی متوجه نمیشه چیکار باید میکردم؟

گزینه بلاک 

گزینه جواب ندادن 

گزینه ندیده گرفتن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

والا من اصن دایرکت جواب نمیدم هیچ وقت این همه هم توضیح لازم نیست بیشتر میخواستی کلاس بزاری برا خودت� ...

چه ربطی داره آخه؟😂

عزیزم هرکی میاد دایرکت قطعا بخاطر این مسائل نیست!

ایشونم اولین نفری نیست که اومده دایرکت من که بخوام براش کلاس بذارم

مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا❤

اووو کلا میگفتی نه نمیخوام این روابطو این همه توضیح انگار داشتی میگفتی ببین من هدف دارم دختر خوبیم ب ...

خب عزیزم همون اول گفتم نه دیگه چطوری باید میگفتم

قطعا اگه یخورده دیگه ادامه می‌داد بلاکم میکردم

نه تنها خودتو نگرفتی بلکه به شدتتت هم موبادنه صحبت کردی..ادم انقدر کنه؟؟یعنی چی فرصت بده؟طرف می گه خ ...

آره واقعا نمیدونم چرا درک نمیکنن اصلا

اگه یکم دیگه ادامه می‌داد قطعا بلاک میکردم

چرا انقدر توضیح دادی؟؟ شما برای خط قرمز هات و معیارات نیازی نداری به کسی انقدر توضیح بدی. چرا خودتو ...

آخه دوست ندارم کسیو برنجونم واقعا ناخودآگاه ذهنم درگیر میشه و بهم میریزم بخاطر همین عذرخواهی کردم که وجدانم آروم بگیره چون میدونستم بعدش قراره وجدان درد بیچارم کنه😂

حالا عکس داری پروفایلت یا نه کلا همینجوری حتی بدون دیدن قیافه و هیچی اومده پیام داده؟بعضیا دنیای عجی ...

توی عکس پروفایلم چهرم اصلا مشخص نیست

آره والا غیر قابل درکن

خیلی خودتو گرفتی حقیقتا 

میتونستی نرم تر ام رد کنی

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉 اپدیت جدید دی ۱۴۰۳ ۲۲ امین برگش هم در اومد )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈 سلام جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین برسه به دستش ممنونم اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

بیشتر ببینید
درخواست دوستی قبول نکردم عزیزمپیام داده بود که همون اول گفتم نه، کاملا محترمانه هم صحبت کردم

چه محترمانه صحبت کردی منم عاشقت شدم ،  😂

🫠 شعار زندگی: «زندگی خیلی کوتاه است، پس چرا بیدار باشیم؟»

عزیزم خودمو نگرفتم بخداااا قصدمم ناز کردن و این مزخرفات نبود، من کلا از این روابط خوشم نمیاد هیچوقت ...

خیلی هم خوب رفتار کردی 

پیش جنس مخالف اتفاقا باید غرور داشت وگرنه عین یه دستمال بی ارزش میشی 

باید بدونه ارزشمندی 

خوشم اومد 

دمت گرم 

فقط خودتم خسته نکن همون اول بزن بره