2777
2789
عنوان

هنوز مهر طلاقمون نخورده شوهرم یکیو آورده به جام

| مشاهده متن کامل بحث + 3613 بازدید | 134 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چرا چکش میکنی عزیزم؟ بلاک کن ..‌منم همین کارو کردم نزار دسترسی داشته باشه بهت.. انقد پیج بزنه خسته بشه..اون جنگ روانی راه انداخته امیدوارم وارد بازیش نشی

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
من که شک دارم

ببین من ی سریال دیدم بهت پیشنهاد میکنم ببینی 

اسمش اینه : با شوهرم ازدواج کن 

این داستان زنی ک شوهرش با دوستش  بهش خیانت کرده 

ی اتفاقی می‌افته می‌ره ب گذشته 

زمانی ک هنوز با شوهرش ازدواج نکرده بود 

اونجا باهاش دوست بود مثلا 

تمام تلاش شو می‌کنه همون دوستش یا شوهرش ازدواج کنه 

و بعدش ب دوستس میگه 

ممنون ک اشغال زندگی منو از زندگیم انداختی دور 

اون دختر اشغال زندگی تو جمع کرد 

منم نگفتم بی سوراخ بمونه،ولی یکم حیا داشته باشه وقتی هنوز جدا نشده رابطه رو علنی نکنه

اگه حیا داشت که خیانت نمی‌کرد اینجور مردا میرن دنبال لیاقتشون با یه بی حیاتر از خودشون. ناراحت نباش لیاقتت نداشت

دست خودم نیست با پیج فیک میرم چک میکنم از کنجکاوی

نکن لطفا...حس کنجکاوی رو سرکوب کن..میدونم سخته من درکت میکنم..‌اما بدون لحظات خوشی نداره و همش کاذبه ..به مسیرت ادامه بده امیدوارم هرچی ادم حیله گر هست به جزاش برسه💔

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
منم شوهرم خیانت کرد رفتم طلاق بگیرم تموم مراحل طلاق با دختره رل بودن اخرش اشتی کردیم ی دختر دارم😑 م ...

مردای خیانتکار کلا آذم نمیشن ، کرم تو وجودشونه ، شوهر خودمم پارسال خیانت کرد تا پای طلاق رفتم ولی چون پشتوانه ای نداشتم خفه شدم تمرگیدم تو خونه 

فازت چیه میگم علت طلاقمون خیانتشه ،میگی میخواستی زندگی کنی؟زن ستیز

عزیزم چون مرد جماعت همیشه دنبال تنوع تنوع نتونی درست کنی و زرنگ کار خودت نباشی....از تو زرنگ تر و تنوع دار تر هست 

عزیزم چون مرد جماعت همیشه دنبال تنوع تنوع نتونی درست کنی و زرنگ کار خودت نباشی....از تو زرنگ تر و تن ...

تبریک میگم از ماست که برماست ... همجنس و سرکوب کردن هنره؟!