2777
2789
عنوان

لعنت به بواسیر بیایید ببینم چه گلی به سرم بریزم

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 48 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه خاک تو سرش کنم بره گمشه مرتیکه حیوون دو ماهه تو عذابم نفهمیدم عید از کجا اومد کجا رفت خیلی عذاب م ...

مواظبت کن زودتر خوب بشی ، پماد بزن ، اگر نیاز مجدد برو دکتر

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید
وقتی میگن رابطه نداشته باشید برا این روزه

واقعا خجالت آوره ..مگه هر کی این مرض لعنتی و میگیره از رابطه س ...من خودم دقیقا سر زایمان طبیعی دچارش شدم رفتم دکتر گفت بواسبر ..هر چیزی که باعث فشار رو معقد بشه مثل زور زدن زیاد ..یبوست شدید..حالا رابطه هم یکی از دلایلش ..نمیدونی چطور میای نظر میدی ..شماها باعث میشین یه دختر مجرد که یبوست شدید داره و بواسیر گرفته ،بترسه ازدواج کنه 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
بیشتر ببینید
عزیزم چند وقته درگیرشی؟من چندماه یبوست شدید داشتم داغون شدماون جوش نیست! قسمتی از مخرج هست التهاب می ...

عززیزم‌واسه رفع یبوستت چیکار کردی ..برای من انجیر اثری نداره فک کنم‌گرمم هست نباید بخورم 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
بیشتر ببینید
عززیزم‌واسه رفع یبوستت چیکار کردی ..برای من انجیر اثری نداره فک کنم‌گرمم هست نباید بخورم

من انجیر خشک میخورم روزی ۵-۶ تا

پرتقالم ۴ قاچ میکنم روزی دوتا آبشو میخورم

سوپ گرم و شیر گرم زیاد میخورم تقریباً هر روز

واقعا خجالت آوره ..مگه هر کی این مرض لعنتی و میگیره از رابطه س ...من خودم دقیقا سر زایمان طبیعی دچار ...

۶۰۰ بار توضیح دادم راجبش

خود استارترم گفت به خاطر رابطه‌س

بس کنید اه ه😒😒😒

روانشناسی خوندن فقط اونجاش که هر مبحثُ اختلالِ جدیدی که میخونی یاد یکی از اطرافیان میوفتی .

چای زیاد بخور

من یسال چای نخوردم بواسیر گرفتم قرص میخوردم یمدت خوب بود بعد قطع مصرف دوباره مدفوع سفت میشد 

چای زیاد بخور مثلا روزی یه قوری بزرگ من همینکار کردم کامل خوب شد 

چای زیاد بخورمن یسال چای نخوردم بواسیر گرفتم قرص میخوردم یمدت خوب بود بعد قطع مصرف دوباره مدفوع سفت ...

یکی میگه چای نخور ،شما میگی بخور ..کدوم آخرش ؟ امروز  صبح اب ولرم خوردم به توصیه یکی از بچه ها گفت چای یبوست میاره .چای نمیشه کنار گذاشت لامصب 😂😂 تازه من چای خیلی کمرنگ میخورم 

بیشتر ببینید
منم رو بواسیرم یه جوش ریز زده نمیدونم چیکار کنم

جوش روی بواسیرت...اگه بعد چندروز برطرف نشد حتما برو معاینه...چقد بدبختیم بواسیر اَنتر کمه باز اینا چین ..خدا مرگ بده راحت بشیم ..

بیشتر ببینید