2777
2789

اومدیم خونه‌مادر شوهرم عید دیدنی . عشق اول دختر خالش بوده که توی نوجوانی‌اش 17/18سالگیش عاشقش بوده و به مامانش اصراااار می‌کنه ک پا پیش بزاره و خالش اینا هم اجازه پا پیش گذاشتن نمیدن .

دختره واقعا دختر خوش صحبت و زیبا رویی هم هست . خیلییی ناز داره و حس میکنم بخشی از ناز و افاده هاشم ساختگیه🤕💔 

من امروز که خونه مادر شوهرم بودم و اونا هم اومدن خیلی حالم بده .

شوهرم سریع رفت شیرینی تعارف کردن .انگار ک مادر شوهرم و خواهرش نیستن😔 حالا برای هیچ مهمونی آنقدر زرنگ نبود و باسن مبارکشو تکون نمی‌داد پذیرایی  کنه الان واسه عشق اولش زرنگ شد .

نمیدونم حقیقتش چرا اما هر وقت حرف این دختر میشه یا میبینمش . مخصوصا اگر خود شوهرم حضور داشته باشه تا مدت ها دوست ندارم ریخت شوهرمو ببینم .

ازش متنفر میشم...

کاش بهم نمیگفتی دختره عشق اولش بوده😭💔😔😔😔

تو رو جدتون لایکم نکنین😣

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

حق داری سخته واقعا

ولی اصلا حساسیت نشون نده تا بدتر نشن مخصوصا پیش دختره

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،       ، زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

بیشتر ببینید

مهم نباشه واست برای مردای متاهل عشق اول همونیه ک داره در حال حاضر باهاش زندگی میکنه اگر اونقدرا دوسش داشت هرگز ازدواج نمیکرد

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
بیشتر ببینید