2777
2789
عنوان

روانشناس آنلاین خوب

48 بازدید | 13 پست

دوست من افسردگی خیلی شدید داره سنش هم کم نیست ولی هر روز داره به اینکه خودش رو بکشه فکر می‌کنه یک سری مشکلات هم مثل opcd و ocd داره. اگه روانشناس یا مشاور آنلاین یا کسی که تو محدوده ی کرج و تهران باشه میشناسید ممنونتون میشم معرفی کنین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

داروها ضرر نداشته باشن؟ اعتیادآور باشن یهو از طرفی مشکل معده هم داره.. می‌ترسم اذیت کنه معده‌اش رو

نه ضرر نداره 

اگه اختلال شخصیت نداشته باشه شش ماه یه سال دارو بخوره اوکی میشه و بعدم دکتر قطع میکنه 

مرسی عزیزدلمکسی رو سراغ نداری که خوب باشه توی این زمینه؟

ببین اگه حضوری خواست بره تهران دکتر سعید صدر خیلی خوبه هم نزدیکانم رفتن پیشش و دوستام استاد دانشگاه شهید بهشتی هم هست و مطبش سهروردی هست 

انلاین هم دکتر خودم هست که من ازش راضی هستم با اینکه تهران نیست و سنشم زیاد نیست ولی منو با یه نسخه از این رو به اون رو کرد 

اسمش حجت بسطامی هست 

تو دکتر ساینا و سایتای دیگه هست ویزیت میکنه 

من خودم حوصله ندارم حضوری برم دکتر الان دو ساله با همین دکتر ویزیت میشم

سپاسگزارم زدم.. ولی کدوم تخصص رو باید انتخاب کنم که مناسب افکار خودکشی باشه؟ اطلاع دارین شما؟

ببین روانپزشک همون متخصص اعصاب و روان هست 

کسی که افکار خودکشی داره باید دارو بخوره تا اون افکار از بین بره 

برای همین باید با روانپزشک ویزیت بشه

اگه نیاز باشه به تراپی یا همون مشاوره خود دکتر روانپزشک راهنمایی میکنه مثلا میگه باید با روانشناس مشاوره انجام بدی یا مثلا میگه خودم مشاوره انجام میدم

من دکترم همیشه میگه به مشاوره نیاز نداری 

بعد روانپزشکا مشاورای خوب میشناسن به فرض طرف مشکلش وسواس باشه به یه نفر که تخصصش این هست معرفی میکنن نه اینکه فله ای مشاوره بده به همه 

شما هم همین مشکل رو داشتین؟

نه من افسردگی اساسی دارم 

حال و حوصله بیرون رفتن و ادما و تلفن و اینارو ندارم 

یه مدتم خیلی عصبانی شده بودم خوابمم بهم ریخته بود و خوابم نمیبرد

یه سری مشکل پیش اومده بود برام دیگه تصمیم گرفتم که با دکتر ویزیت بشم خداروشکر جواب داد

حدود سه چهار سال بود نی نی سایت نمی اومدم در این حد

سلام 

یه مشاور میشناسم داخل روبیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه 

رضایت مندی هاشم زیاده

برای کسایی هم که مشکل مالی دارن تخفیف ویژه در حد رایگان میده 

برای بقیه هم هزینه اش خیلی پایین در حد رایگان 

من خودم پیش مشاور خیلی رفتم اما نتیجه نداد ایشون خیلی خوب بود و راضی بودم 

اینم ای.دی روبیکا: P_z_314_70

اید.ی تلگرام: consultation4