2777
2789

دعاگو هستم 🌹

شما بپرسید آنلاین بودم جواب میدم اگر هم مشکلی ندارید که خوب چه بهتر

✒️تا ابد کارآموز علم حقوق هستم.🔴هرکسی هرچی داره و هرکاری بلده باید رایگان بیاره وسط برای مردم.❤️به خاطر ادای احترام به امام عصر(عج) و امام رضا(ع) مطالب حقوقی جمعه هرهفته ساعت هشت شب منتشر میشه(ولی اکثرا روزانه هم مطلب میذارم).🌹منبع درآمدم خارج از نی نی سایته و اینجا صرفا مشاوره حقوقی رایگان میدم اگر سوالی داشتید لطفا کوتاه تایپ کنید. ممنون.💔پس از محو ما خواهند فهمید ما که بوده ایم ؛ چه میخواستیم و چه کردیم.(برشی از آخرین نامه میرزا).✊️به یاد مردی که لقبش میرزا کوچیک خان جنگلی بود و دشمنان این خاک و این ملت حتی با شنیدن اسمش فشار میخورن.

بیشتر ببینید

برام دعاکنید 

ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸می‌خوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم. اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَ اگر میخایید نذر کنید برای حاجتتون، برای عید غدیر نذر کنید💚بیایید غدیر رو عاشورایی برگزار کنیم 😍چه بگویم که علی کیست😍رفته ساقی که قدح پر کند و برگردد🌺عرش را غرق تهیر کند و برگردد🌺دیر یا زود ولی می‌رسد از راه اخر🌺یک نفر عین علی می‌رسد از راه اخر🌺مینویسم که شب تار سحر میگردد🌺یک نفر مانده از این قوم که برمی گردد🌺ان شاء الله.✌️ما_ملت _امام حسینیم. گر به دولت برسی مست نگردی مردی🌷گر به ذلت برسی پست نگردی مردی🌷اهل عالم همه بازیچه دست هوسند🌷گر تو بازیچه این دست نگردی مردی🌷با خبر باش پس از ظلمت این چند صباح💓صبح دولت بدمد، شادی ما پشت در است💓گر که ریزد خون من آن دوست رو پای کوبان جان برا فشانم بر او💞رقص جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند💞در آن نفس که بمیرم در آرزوی تو باشم 🥀بدان امید دهم جان که خاک کوی تو باشم 🥀به وقت صبح قیامت که سر ز خاک بر ارم🥀به گفتگوی تو خیزم، به جستجوی تو باشم🥀گرفتارم، گرفتارم یا ابالفضل💔گره افتاده در کارم یا ابالفضل💔دعایی کن دوباره چند وقتیست💔هوای کربلا دارم یا ابالفضل💔تمام لذت عمرم در همین است که مولایم اميرالمؤمنين است💓اشهد ان علی ولی الله💓عاشق شعرم

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

تو احیا سوال حقوقی جواب بدین 🙄🙄

چه اشکالی داره؟

خدا هم رسیدگی و کمک به دیگران رو دوست داره 

ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸می‌خوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم. اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَ اگر میخایید نذر کنید برای حاجتتون، برای عید غدیر نذر کنید💚بیایید غدیر رو عاشورایی برگزار کنیم 😍چه بگویم که علی کیست😍رفته ساقی که قدح پر کند و برگردد🌺عرش را غرق تهیر کند و برگردد🌺دیر یا زود ولی می‌رسد از راه اخر🌺یک نفر عین علی می‌رسد از راه اخر🌺مینویسم که شب تار سحر میگردد🌺یک نفر مانده از این قوم که برمی گردد🌺ان شاء الله.✌️ما_ملت _امام حسینیم. گر به دولت برسی مست نگردی مردی🌷گر به ذلت برسی پست نگردی مردی🌷اهل عالم همه بازیچه دست هوسند🌷گر تو بازیچه این دست نگردی مردی🌷با خبر باش پس از ظلمت این چند صباح💓صبح دولت بدمد، شادی ما پشت در است💓گر که ریزد خون من آن دوست رو پای کوبان جان برا فشانم بر او💞رقص جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند💞در آن نفس که بمیرم در آرزوی تو باشم 🥀بدان امید دهم جان که خاک کوی تو باشم 🥀به وقت صبح قیامت که سر ز خاک بر ارم🥀به گفتگوی تو خیزم، به جستجوی تو باشم🥀گرفتارم، گرفتارم یا ابالفضل💔گره افتاده در کارم یا ابالفضل💔دعایی کن دوباره چند وقتیست💔هوای کربلا دارم یا ابالفضل💔تمام لذت عمرم در همین است که مولایم اميرالمؤمنين است💓اشهد ان علی ولی الله💓عاشق شعرم

بیشتر ببینید

شوهرم میخواد خونه را کامل به نامم کنه. اگر بابت مهریه بگیرم بهتره یا حبه کنه و بعدا مهریم را ازش بگیرم. البته دیگه هیچی نداره که بابت مهریه بده. سالها باید صبر کنم 

موقع مهربرون پدرشوهرم ۵۰تا سکه بابت خونه به مهریه اضافه کرد و سندازدواجمو فقط به عنوان شاهد امضا کرده. الان میتونم از ارثش ادعا کنم ۵۰تا سکه را بگیرم یا به عهده شوهرمه همه مهریه

کاربری هشتم. نی نی یار یواش‌تر بترکوون🤕🥴 مرسی اَه😏

زنده باد ها بر همکار مهربان باوجدان درود برشما، التماس دعا 

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید

سلام طاعات و عباداتتون قبول 

ببخشید اموال متوفی رو تقسیم کردن، و با حضور کارشناس دادگاه توافق کتبی کردن که تازنده بودن مادر خونه ملک و زمین کشاورزی فروخته نشه چون مادر الان تو خونه سکونت داره 

آیا در صورت نیاز مالی یکی از فرزندان بخواد سهمشو بفروشه میشه؟

الان میشه یکی از بچه ها بخواد سهمشو زودتر بگیره و بره کنار

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

بیشتر ببینید
تو احیا سوال حقوقی جواب بدین 🙄🙄

از وجدان انسانیت شون هست چنین همکار باوجدان 

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید
چه ربطی داره میگم احیا مگه نباید دعاونماز خواند خب یه وقت دیگه سوال جواب بدن

خب نیت دل شون و وجدان شون هست ،مهم نیت دل ها هست واونطرف هم گفتن داخل مسجد هستن 

بیشتر ببینید