2777
2789
عنوان

دخترم به سن بلوغ رسیده

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 40 پست
عزیرم چی بگم برات دخترم کلاس هفتم همش میاد میگه اون دوستم اکس داره اون فلان داره همهه اینا ب کنااااا ...

همین دیگه تو مدرسه چیزایی میبینه حرفایی می‌شنوه ، اینم متاسفانه گرایش داره به این کارا ، اصلا زمان ما اینجوری نبودن بچه ها

چه ربطی به سن داره من با ۱۹ سال سن میشه گاهی ۴/۵ ماه گوشی رو میدم به مامانم میگم قایمش کن اگرم خواست ...

علاقه دارن نه اینکه تمام هفته و روز بچه رو ببندی به کلاس دخترای من وباشگاه ونقاشی وزبان میرن تو همه این محیط ها هم همه جور بچه هست .شما به خواست خودت گوشی رو میدید اما مادرتون بزور بخواد بگیر بدون هیچ توجیهی قطعا مخالفت می کنید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر من با دوستاش رفته بودن اردو بچه ها تو شیشه نوشابه عرق آورده بودن همه خورده بودن هر کدوم یه فاز ...

من با این سن نمی‌دونم عرق چی هست ،میخورن چی میشن بعد بچه های الان چه کارا که نمیکنن 

به خود بچه بستگی داره

من ۱۸ سالمه ، دوست پسر نداشتم و ندارم و نخواهم داشت

بحمدلله برخلاف همسنام خیلی سلامت روان بیشتری دارم و چون ذهنم آزاده آدم موفق تریم از نظر تحصیلی ، ورزشی و...

خودش باید به این درک برسه ، شمام کمکش کنید

(الان یکی میاد میگه من یه شوهر با پنج تا دوست‌پسر داشتم نفر اول کنکور شدم و طلای المپیک هم دارم)

گوشه‌گیر و سربلند و سخت‌پیوندیم ما...🌱

علاقه دارن نه اینکه تمام هفته و روز بچه رو ببندی به کلاس دخترای من وباشگاه ونقاشی وزبان میرن تو همه ...

به هر حال اگه استارتر سعی کنن به زندگی دخترشون هدف بدن و علایق و استعداد هاش رو شناسایی کنن و سرمایه گذاری کنن روش 

از وادی دوست پسر و این ادمای پوچ درمیاد

زمانی که از تلف کردنش لذت میبری ، اون زمان تلف شده نیست🌌🌌🌌🌌

به خود بچه بستگی دارهمن ۱۸ سالمه ، دوست پسر نداشتم و ندارم و نخواهم داشتبحمدلله برخلاف همسنام خیلی س ...

دقیقا ، اینایی دوست پسر داشتن از لحاظ درسی ضعیف شدن و اکثرا موفق نشدن 

ولی یه چیزیم هست دخترم چهرش قشنگه زیاد پسرا بهش تیکه میندازن بچه ام یه جا وا میده دیگه

همین دیگه تو مدرسه چیزایی میبینه حرفایی می‌شنوه ، اینم متاسفانه گرایش داره به این کارا ، اصلا زمان م ...

وقتی حرف میزنه بشین با حوصله گوش کن دعواش نکن یا برخورد خاصی نداشته باش حرفاش تموم شد باهاش حرف بزن نصیحت نه .باورت نمیشه بعضی روزا فقط چندساعت بادخترام حرف میزدم کف می کردم 

من با این سن نمی‌دونم عرق چی هست ،میخورن چی میشن بعد بچه های الان چه کارا که نمیکنن

نسل عوض شده بچه ها خیلی زود درگیر یسر مسائل شدن رفاه بیش از حد توجه زیاد هم بی تاثیر نیست بخصوص با داستان کرونا این گوشی ها درد سرا بیشتر شد .باید خودت آپدیت کنی

من خودم همسن دختر شما هستم و میدونم چی میگه دوستان درست میگن دوست مهمه الان توی کلاسما 70 درصد دوست مجازی دارند و دارم باچشم خودم میبینم چه آسیب های روحی میبینن یا حتی براشون پرونده تشکیل شده سعی کنید طی روز باهاش صحبت کنید توی همین صحبت ها معلوم میشه با کی تو مدرسه دوسته من خودمم کنجکاوم ببینم چیه رفتم توی یسری سایتا گشتم و با مامانم صحبت کردم دیدم لذتش در برابر آسیب هاش خیلی کمتره

سعی کنید بهش بفهمونید که کار درستی نیست