2777
2789
عنوان

سلام دوستان چرخه قاعدگیم 26روزه س

221 بازدید | 35 پست

از این ماه میخام اقدام کنم ب بارداری , و تخمدان پلی کیستیک دارم طبق آخرین سونوم‌ تو روزای تقریبا 9ام چرخه م سایز فولیکولم 16بود و نمیدونم رشد کرد یا خیر چون اون ماه اقدام نکردم ,,,, ازتون میخام اول اینکه کمکم کنید روز تخمکگذاریم رو پیدا کنم و بعد اینکه بنظرتون شانس بارداریم چقده با این سایز فولیکول ؟؟؟؟؟

کیت بخر از روز ۸ پریودت شروع کن به زدن تا بیینی کی دو تا خطش پررنگ میشه وقتی هردو پررنگ شد تا ۳۶ ساعت وقت اقدام داری

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کیت بخر از روز ۸ پریودت شروع کن به زدن تا بیینی کی دو تا خطش پررنگ میشه وقتی هردو پررنگ شد تا ۳۶ ساع ...

تاحالا از کیت استفاده نکردم ، میگن واسه تنبلی تخمدان ها جواب نیست ، درسته ؟

تاحالا از کیت استفاده نکردم ، میگن واسه تنبلی تخمدان ها جواب نیست ، درسته ؟

حقیقتااین رو نمیدونم

میخوای از داروخانه ای بپرس شاید بدونن.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حقیقتااین رو نمیدونممیخوای از داروخانه ای بپرس شاید بدونن.

ممنون عزیزم , اصلا حس انتظار رو دوست ندارم ، میخام ی ماه اقدام کنم اگه نشد بیخیال شم ، نمیدونم کارم درسته یا ن

ممنون عزیزم , اصلا حس انتظار رو دوست ندارم ، میخام ی ماه اقدام کنم اگه نشد بیخیال شم ، نمیدونم کارم ...

خواهش میکنم گلم.

درستش همینه که توی اقدام بیخیال باشی اگر همش به باردارشدن فکر کنی و استرس داشته باشی اتفاقا باردار نمیشی.

ببین من تجربه چندتا بارداری رو دارم دقیقا ماهی باردار شدم که بیخیال بودم و سرگرم بودم و کمتر به بارداری فکر میکردم.

شما فقط حواست به زمانهای اقدام باشه که اول و وسط و آخر ماه قمری نباشه.و درمواقع قمر در عقرب نباشه دیگه بقیه اش با خدا.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خواهش میکنم گلم.درستش همینه که توی اقدام بیخیال باشی اگر همش به باردارشدن فکر کنی و استرس داشته باشی ...

آخه دوسال پیش ی سقط داشتم ک اون منو ب شششدت رو این موضوع حساس و بدبین کرد واسه همین حس انتظار و استرس اقدام نمی‌کردم 

آخه دوسال پیش ی سقط داشتم ک اون منو ب شششدت رو این موضوع حساس و بدبین کرد واسه همین حس انتظار و استر ...

عزیزم توکلت به خدا باشه.منم اولین بارداربم سقط شد.

قرار نیست یه بار این‌طور شد خدای نکرده دوباره تکرار شه البته که مطمئنا استرس رو داری.

اینو از من داشته باش ان شاءالله باردار شدی از همون موقع که بی بی چکت مثبت شد هرروز سوره حجرات رو بخون برای حفظ و سلامتی جنین خوبه حدیث پیامبر هستش و بعد سقطم یه دوستی بهم گفت و به لطف خدا تو بارداری‌های بعدیم از اول تا آخر خوندم واقعا اثر داره الحمدلله 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم توکلت به خدا باشه.منم اولین بارداربم سقط شد.قرار نیست یه بار این‌طور شد خدای نکرده دوباره تکرا ...

قربونت بشم ,واسم دعا کن همین ماه بشم ، ختم قرآن برداشتم ماه رمضون ، واسه اولین بار تو عمرم

عزیزم توکلت به خدا باشه.منم اولین بارداربم سقط شد.قرار نیست یه بار این‌طور شد خدای نکرده دوباره تکرا ...

متاسفانه همسرم هم زیاد همکاری نمیکنه ، ینی چیزایی ک ازش میخام رعایت نمیکنه همین موضوع سخت تر می‌کنه برا من هضم این تصمیم رو , و اینکه عایا تصمیم درسته یا خیر 

قربونت بشم ,واسم دعا کن همین ماه بشم ، ختم قرآن برداشتم ماه رمضون ، واسه اولین بار تو عمرم

ای جانم زنده باشی عزیزم.

ان شاءالله به زودیه زود خدا بهتون اولاد سالم و صالح بده.

نماز اول وقت و ذکر استغفار هم خیلی تاثیر داره. 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
متاسفانه همسرم هم زیاد همکاری نمیکنه ، ینی چیزایی ک ازش میخام رعایت نمیکنه همین موضوع سخت تر می‌کنه ...

عزیزم سخت نگیر شما سمت خودت رو رعایت کن از اون طرف فقط حواست باشه موقع شروع رابطه حتما بسم الله الرحمن الرحیم رو بگید و موقع ارضا شدن هیچ کدومتون حرف نزنین و افکارتون رو هم کنترل کنین دیگه تا این حد رعایت کنه هم خیلی خوبه.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای جانم زنده باشی عزیزم.ان شاءالله به زودیه زود خدا بهتون اولاد سالم و صالح بده.نماز اول وقت و ذکر ا ...

آره اتفاقا خیلی استغفار میکنم ، توکل ب خدا هر چی خودش بخاد همون میشه