2777
2789
عنوان

دخترم به سن بلوغ رسیده

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 40 پست
گوشی رو ازش بگیر کلاس زبان و موسیقی و داستان نویسی و سفالگری و باشگاه و زومبا و باله و اینا بفرستش ب ...

مگه ۵ سالش گوشی رو بگیر ؟بزورم مگه میشه کلاس فرستاد اگه علاقه نداشته باشه .مگه نسل ما که برای معدل خودشون بکشن  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بابا خیلی زوده از الان ، پسرا هم که همش دنبال حرفای ج ن س ی هستن ، بچه از الان تا ۲۰ سالگی چجوری سال ...

عزیزم بهتر اینه ک پنهونی از تو کارایی رو انجام داده میگم بزار. زیر نظر خودت با پسر دوست باشه بهش هم بگو نزاره کسی بهش دست بزنه و حرف جنسی بزنه دهه ی الان با دهه ی مامانا متفاوته خیلی وقتا نمیتونی درک کنی فقط باید بپذیری و گذر کنی 

گوشی خیلی تاثیر داره . جو دوستا هم تاثیر داره ولی این که بچه ات دلبستگیش توی خونه باشه هم مهمه بچه ات رو پابند خونه کن سرگرمیش تو خونه باشه خوشیش تو خونه باشه . تفریحش تو خونه باشه . و این که تربیت مهمه اصول و اعتقادات رو ما به بچه ها یاد میدیم به ما بستگی داره که چقدر به اصول اخلاقی پایبند باشه حالا هر مقدار که در خانواده تون رواجه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

عزیرم چی بگم برات دخترم کلاس هفتم همش میاد میگه اون دوستم اکس داره اون فلان داره همهه اینا ب کناااااار اخرین روز مدرسه تومدرسشون عرق اورده بودن خورده بودن دیگه کار خدا معلم ها فهمیده بودن 

وقتی میام نی نی سایت کاربر ها منو یاده ان شرلی میندازن تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشتوقتی روشنی چشمهایتدر پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکیتاز تنهایی معصومانه دستهایتآیا می دانی که در هجوم دردها و غم هایت
بیشتر ببینید
هم کلاسیاش یه حرفایی میزنن اصلا باورم نمیشه اینا ۱۴ ساله هستن ، وضعیت بدی شده

دوستاش محدود کن اما غیر مستقیم دوست خیلی مهم سعی کن زیاد براش وقت بذاری .برای شناخت بیشتر دوستاش اونارو خونه ات دعوت کن ولی اجازه نده دخترت بره 

مگه ۵ سالش گوشی رو بگیر ؟بزورم مگه میشه کلاس فرستاد اگه علاقه نداشته باشه .مگه نسل ما که برای معدل خ ...

چه ربطی به سن داره من با ۱۹ سال سن میشه گاهی 

۴/۵ ماه گوشی رو میدم به مامانم میگم قایمش کن 

اگرم خواستم بگیرمش بهم نده 

مگه میشه به هیچی علاقه نداشته باشه؟

زمانی که از تلف کردنش لذت میبری ، اون زمان تلف شده نیست🌌🌌🌌🌌

اون زمان مامان من بهم میگفت هرکاری تو وقت خودش شیرین و لذت بخشه 

با یه پسر بودن هم وقت خودشو داره 

که البته من ازدواج کردم قانونی و راحت 😅

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

چقدر بچه بزرگ کردن چه پسرش چه دخترش سختتتتت شده🥺

من شنیدم اگه پدر با دختر رفیق باشه، و بعضی وقتها با هم بیرون برند بدون مادر، یکی از راهکارهاست. یا قربون صدقه ی پدر برای دختر 

باهاش رفیق باشین،باهم بیرون برین سینما،کافه کتابخونه هرجایی که موردعلاقش هست براش وقت بزارید،اماباتمام ایناهرکاری کنیدنمیتونیدمانع باشیدنیازداره یه سری چیزاروتجربه کنه ولی زیرنظرشماوبایدحواستون دورادوربهش باشه چون اگه نیازهاشوسرکوب کنیدباعث میشه پنهانی این اتفاقابیفته ویاتوسن بالاتررفتارایی داشته باشه که مختص یه دخترکم سن وساله وچون دراون زمان یه سری چیزاروپشت سرنذاشته میشه عقده وکمبودودرسن بالابروزمیکنه

عزیرم چی بگم برات دخترم کلاس هفتم همش میاد میگه اون دوستم اکس داره اون فلان داره همهه اینا ب کنااااا ...

دختر من با دوستاش رفته بودن اردو بچه ها تو شیشه نوشابه عرق آورده بودن همه خورده بودن هر کدوم یه فاز داشت فیلمش دیدم  من انقدرررر با بچه ام حرف میزنم بشدت میترسه از عوارضش .بچه ای که آگاه باشه تو هرجمعی از خودش مراقبت می کنه