2777
2789
عنوان

من یه پسرم که واقعا دوست دارم ازدواج کنم ولی وقتی منطقی فکر میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 825 بازدید | 85 پست

ازدواج در سن شما با این خانواده از چاله تو چا افتادن فکر می‌کنید با زدواج شما نجات پیدا میکنید؟؟ نه اتفاقا زن  زندگی مسئولیت میخواد و سن شما هم ۲۳ کم و هنوز فرصت دارید همسر من ۴ تا برادر هستن یه خوبی که داری نمیگه چرا داداشم اینجوری اونجوری شم اول به خودت نگاه کن اگر بخوای از برادرتان ایراد بگیرید خودت از زندگی و پیشرفت خودت عقب میوفتی به حد توکل کن نماز خیلی بهت آرامش میده از لحاظ روانی و بهت کمک میکنه 

اگر عصبی هستید بهتون آرامش میده اول از همه به روان خودتون توجه کنید نه  اینکه دیگران چیکار میکنن  ذهن انسان خیلی قوی هست هرچیزی رو که تلقین کنی و مدام انرژی بد بفرستی اول روان خودت درگیر میکنه 

یاعلی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بزار یکم موقعیتت خوب بشه از نظر شغلی و روحی بعد به ازدواج فکر کن 

بعد هم الان خیلی ها هستن که خودشون زندگیشونو ساختن و از پدرشون کمک نگرفتن 

انشالله وضعت خوب شد دست خانوادتم بگیر هیچ اشکالی نداره 

از صدای گذر آب چنان می فهمم🩷تند تر از آب روان عمر گران می گذرد🩷زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیسن🩷آن‌قدر سیر بخند که ندانی غم چیست

شما اول استخدام شو یا بالخره تو یه کاری حرفه ای شو درامد داشته باش 

بعد دیگه اون خونه و خوانواده رو از ذهنت بزار کنار برو یه خونه بگیر کم کم وسیله بگیر مجرد زندگی کن با این وضع هم نمیتونی سنتی ازدواج کنی با یهدختر خوب کم کم دوست شو بعدم همونو بگیر و تمام 

چقدر سختی کشیدی

تا حدودی میتونم درک کنم چقد این شرایط اذیت کننده اس

ادم اگه اطرافیانش کاری و فعال باشن خیلی رو خودشم تاثیر داره

ولی اطرافیان شما باعث اذیت شدن

ولی خیلی خوبه که الوده نشدی

انشاالله استخدام بشی و زندگیت درست بشه

هم شما هم همه جوونا

به مادرتم بگو وضعم درست شد کمکتون میکنم...

انشالا ب اون چیزی ک میخای برسی و خوشبخت بشی

کاش داداش های منم مثل تو بودن 

یکی شون 34ساله س کل عمرش بیکار بوده

اون یکی هم 20 ساله س بیکاره و دنبال رفیق

هروز یه بلایی سر خودش میاره

بنظرم زودتر از خانوادت جدا شو 

داداش کوچیکه منم برا همین بدبخت شد 

موند تو خونه ای ک جاش نبود

صَبرم کَمه، حوصلَم دَر حَد حداقلِ.                                        شایع❤️

مادرت و خانوادتون فراموش نکن اگه میخوای تهش خوب از آب در بیاد

از چاله در نیای بری تو چاه،خدای نکرده بعد ازدواج بگی کاش مجرد میموندم.

معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.

بایکی ک عاشقته ازدواج کن پولتم براخودت نگه دار توابن اوضاع اقتصادی نمیخاد قالیبخریی براخونه ک ببرن بفروشن پولت بخورن سنت کمه بزار کارکنی پول دربیار تواین مدتم باکسی بروتورابطه عاشق شوبعدبگیرش سروضع خونه مهم نی مهم تویی ک سالمی کارمیکنی کمالگرانباش خودتونجات بده ازخانوادتم دوری کن زیادنچسب بشون

امیدوارم مشکلتون حل بشه 

حیف شماست 

نا امید نشین  انشالله آینده ی خوبی در انتظارتونه و  همسر خوبی هم نصیب شما میشه 

توی انتخابتون دقت بکنید عجله نکنید مبادا طرف اذیتتون بکنه و بدتر شه اوضاع

منم همسرم هیچ حمایتی از طرف خانواده اش نداره تازه تا همین پارسال هم خرج خونه شون باهاش بوده ولی خب م ...

ولی من هیچی کم ندارم آدم خود خواهی نیستم که بگم من همه چی تمومم نه ولی خدا بخواد صاحب دوتا شغل میشم ادم بی عرضه ای نیستم و تمرکزم روی آیندمه عوضش ولی به لحاظ خونوادگی خونواده محترمی دارم مردمدارن ولی خب خودمون اذیت میشیم از داخل 

نا امید نشید 

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم