2777
2789
عنوان

سلام دوستان چرخه قاعدگیم 26روزه س

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 35 پست
مرسی از راهنماییت عزیزم , خیلی واسم دعا کن

چشم محتاج دعام ان شاءالله به حق این ماه عزیز خدا بهتون اولاد سالم و صالح بده 

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 🌸 

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

دوره منم ۲۶روزست.۱۳سیکل اقدام کردم ببینم چی میشه.ان شالله شماهم نتیجه بگیرین

ان‌شاءالله عزیزم , منم دقیقا دو سال پیش روز ۱۳ام اقدام کردم و‌کرفت ، اما یادم نیست اون موقع چرخه م چن روزه بود

چشم محتاج دعام ان شاءالله به حق این ماه عزیز خدا بهتون اولاد سالم و صالح بده اللهم صل علی محمد وآل م ...

قربون محبتت ان‌شاالله ، البته پروردگار یکبار ب بنده لطف کرده و ی نعمت ، دختر کوچولو 6سالع بهم بخشیده ، الان واسه دومی میخام اقدام کنم

قربون محبتت ان‌شاالله ، البته پروردگار یکبار ب بنده لطف کرده و ی نعمت ، دختر کوچولو 6سالع بهم بخشیده ...

الهی شکر خدا دختر گلتون رو حفظ کنه.

خیلی هم خوب که میخواین براش داداش یا آبجی بیارید.

منم دخترم شش سال و نیمش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الهی شکر خدا دختر گلتون رو حفظ کنه.خیلی هم خوب که میخواین براش داداش یا آبجی بیارید.منم دخترم شش سال ...

مرسی عزیزم ، خدا بهتون ببخشه‌ان‌شاالله تنش سالم و عاقبتش بخیر باشه ، الان نی نی داری؟😍

مرسی عزیزم ، خدا بهتون ببخشه‌ان‌شاالله تنش سالم و عاقبتش بخیر باشه ، الان نی نی داری؟😍

ممنون عزیزم بله یه تو راهی دارم.

که سر همین وروجک حدود ده ماه منتظر بودم.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون عزیزم بله یه تو راهی دارم.که سر همین وروجک حدود ده ماه منتظر بودم.

ان‌ شاالله سالم و سلامت بغلش کنی ,,, تنبلی تخمدان نداشتی ؟ نرمال بودی و ده ماه طول کشید ؟

ان‌ شاالله سالم و سلامت بغلش کنی ,,, تنبلی تخمدان نداشتی ؟ نرمال بودی و ده ماه طول کشید ؟

نمیدونم تازه ماه آخر رفتم دکتر و سونو اینها برام نوشت که قرار شد پریود شدم برم سونو ولی خداروشکر دیگه پریود نشدم و باردار بودم.

ولی چند ماهی بود پریودم بهم ریخته بود و دیر به دیر میشدم مثلا چهل و خورده ای روز طول می‌کشید.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم تازه ماه آخر رفتم دکتر و سونو اینها برام نوشت که قرار شد پریود شدم برم سونو ولی خداروشکر دیگ ...

ماشاالله ب طاقتت دختر😅 من اقدام نکردم ولی دو سه ماهه میرم دکتر ، البته من 6ماه پیش قرص راکوتان خورده بودم واسه همون چن بار دکتر زنان رفتم مشاوره گرفتم و مکمل خوردم

ماشاالله ب طاقتت دختر😅 من اقدام نکردم ولی دو سه ماهه میرم دکتر ، البته من 6ماه پیش قرص راکوتان خورد ...

😅😅آخه شنیده بودم تا یکسال عادی هستش.

خوب کردی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😅😅آخه شنیده بودم تا یکسال عادی هستش.خوب کردی

آره اینجوری میگن ,,, ولی دکتر ب من گفت کلا بعضیا زود بگیره بدنشون ,, گفتم بارداری قبلی م ماه دوم گرفت ، میگه پس امیدوار باش بدنت زود بگیره ، توکل بخدا ان‌شاءالله هرچی خودش بخاد و صلاح و خیر باشه