2777
2789
عنوان

عمرم در جستجوی یه ابرسان خوب تموم شد😂

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 62 پست
خب پس کلینیک و سراوی نمیتونی بخری اگه میتونستی ۱۰۰ ساعته کلینیک و هیالورونیک اسید سراوی عالی بود .رو ...

من وقتی مرطوب کننده میزنم پوستم بشدت سنگین میشه بعد موقعی که روش بخوام کرم پودر بزنم کرما لایه لایه جدا میشه انگار از پوستم

همه اینارو امتحان کردم مخصوصا سیمپل لایت که جوش زیرپوستی زدم باهاش

ولی اگه واقعا ارزش داشته باشه کلینیک میخرم چون یه نفر دیگه هم تو همین تاپیک پیشنهاد کرد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من وقتی مرطوب کننده میزنم پوستم بشدت سنگین میشه بعد موقعی که روش بخوام کرم پودر بزنم کرما لایه لایه ...

مطمئنی اصل بوده ک خریدی سیمپل رو؟حواست باشه درماتیکالی کلینیک بیشتر حالت مرطوب کنندگی داره و اون مدل ۱۰۰ ساعته اش که کاسه ای هست اون ابرسانه و واقعا عالیه 

ولی عزیزم حتما یه مرطوب کننده سبک پیدا کن روش بزنی وگرنه تاثیر زیادی نداره چون کلینیک خیلی گرونه میگم که حیف نشه 

من درماتیکالی که میزدم پوستم خیلییی چرب میکرد احساس خفگی میداد 

مطمئنی اصل بوده ک خریدی سیمپل رو؟حواست باشه درماتیکالی کلینیک بیشتر حالت مرطوب کنندگی داره و اون مدل ...

اره اصل بود

اخه هر مرطوب کننده ای که روش میزنم اولش خوبه ولی بعد موقع کرم پودر زدن تیکه تیکه جدا میشه حس میکنم چون پوستم چربه اینجوری میشه دنبال یه ابرسانی بودم که کار مرطوب کننده هم انجام بده☹️

شاید مشکل از کرم پودره😂😂😂اسم کرم پودرت چیه؟؟

نه بخدا اونم همههه چی امتحان کردم😂وت اند وایلد و لوریال و مک و میبلین و ایرانی شون و کالیستا و کلا همههه چی

انگار چون لایه های زیر کرم پودرم زیاد میشه اونجوری از رو پوست برداشته میشه موقع کرم زدن

اره اصل بوداخه هر مرطوب کننده ای که روش میزنم اولش خوبه ولی بعد موقع کرم پودر زدن تیکه تیکه جدا میشه ...

منکه نتیجه خوبی از این دو کاره ها نگرفتم

ینی نتیحه میده ها

ولی اگه جدا جدا بزنی خیلی بهتره چون فکر کن مثلا سیمپل ۲۰ درصد ابرسانه ۸۰ درصد مرطوب کننده

ولی جدا بزنی درصد ابرسان خیلییی بیشتر میشه تاثیرشم بیشتر 

نه بخدا اونم همههه چی امتحان کردم😂وت اند وایلد و لوریال و مک و میبلین و ابرانیشون و کالیستا و کلا ه ...

ااا میبلین چطوره ؟؟ کدومشون خوبن ؟ منم میخام بخرم اخه 

برا من خوب رو پوستم نمیخابه 

خب صبرمیکنی قشنگ رو پوستت خشک بشه بعد بزنی ؟ ینی شاید فرصت نمیدی کرمایی ک زدی جذب بشه بعدش کرم پودر بزنی 

ب اینام توجه کردی؟

ااا میبلین چطوره ؟؟ کدومشون خوبن ؟ منم میخام بخرم اخه برا من خوب رو پوستم نمیخابه خب صبرمیکنی قشنگ ر ...

میبلین خوبههه ولی وت اند وایلد یه چیز دیگست ایرانی هم شون بهتر از کالیستا بود ولی کرم پودرای ایرانی کلا رنگاش خیلی کمه و همرنگ پوست احتمالش کمه پیدا بشه

اره حتی یه ساعتم صبر کردم ولی باز موقع کرم پودر زدن همه چی بلند میشه از رو پوستم

پس وت اند وایلد بخرم؟ میخاستم مدل فیت می میبیلین بگیرمپوستتو لایه برداری میکنی؟؟؟

فیت می میبلین هم خیلی خوبه ها اونم بگیری پشیمون نمیشی 

اره تنها مشکل پوستم همین دهیدراته بودنشه خیلی کم ابه☹️

فیت می میبلین هم خیلی خوبه ها اونم بگیری پشیمون نمیشی اره تنها مشکل پوستم همین دهیدراته بودنشه خیلی ...

خب چرا فیشیال نمیری گلم ؟؟ شاید این بهتر بتونه کمک کنه 

البته درکنار روتین

مال منم خیلی دهیدراته اس البته بخاطر داروهای هورمونیه برا من .

بین فیت می و وت اتد وایلد کدوم خوبه؟؟ خوب بخابه روی پوستم سریع کیکی نشه باعث جوشم نشه😬😂

خب چرا فیشیال نمیری گلم ؟؟ شاید این بهتر بتونه کمک کنه البته درکنار روتینمال منم خیلی دهیدراته اس ال ...

فیشال یه مدت میرفتم بعد دیدم اگه مرتب نری و بعدش زیاد رسیدگی نکنی به اون صورت فایده ای نداره دیگه نرفتم

منم زیاد حوصله رسیدگیای بعدشو ندارم درحد یه لایه برداری هفتگی و ابرسان و شستشوی روزانه به پوستم میرسم😂😭

جفتش خوبه هیچکدوم کیکی نمیشه ولی خب اینجوری که من تحقیق کردم و فهمیدم کیکی شدن کرم پودر به همون وضعیت پوستت بستگی داره اگه مثل مال من دهیدراته باشه کیکی میشه اگه فقط چرب باشه کاورش میاد پایین