2777
2789

تاجایی ک شنیدم دکتر تاثیر نداره مامانمم خیلی رفته نتیجه نگرفته 

منم خارش دارم درحالت عادی ترشح کمه اما موقع رابطه ازم خارج میشه بدن همسرم ببخشید خیلی کثیف میشه واقعا خجالت میکشم

الان رفتم مترونیدازول گرفتم میخوام بخورم ببینم چجوره

شماها چیکار کردین ک خوب شدین؟

تنبلی و کیستم دارم گندش بزنن

اگه نپرن بهم من چون اکثرا دستشویی عمومی استفاده میکنم  زیاد عفونت میگیرم

فقط دود عنبرنسا منو خوب میکنه😬

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه نپرن بهم من چون اکثرا دستشویی عمومی استفاده میکنم زیاد عفونت میگیرمفقط دود عنبرنسا منو خوب میکن ...

اره عنبر نسارو شنیدم مامانمم دوبار استفاده کرد ولی خوب نشد که🤦‍♀️😕

همینطوری سرخود قرص مصرف نکن

برو دکتر زنان و باید بیماریت تشخیص داده بشه که از باکتریه یا قارچ،

اگه مثلا قارچ باشه و تو داروی باکتری بخوری باعث عود بیماریت میشه ها

با یه بار استفاده خوب میشی؟ یا باید چند روز دود کنی

بستگی به میزان عفونت داره

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

بیشتر ببینید
اره عنبر نسارو شنیدم مامانمم دوبار استفاده کرد ولی خوب نشد که🤦‍♀️😕

عه🫠

چی بگم من روش درمانیمه چندساله😄

بیشتر ببینید
همینطوری سرخود قرص مصرف نکنبرو دکتر زنان و باید بیماریت تشخیص داده بشه که از باکتریه یا قارچ،اگه مثل ...

اوووه😐😐😐😐

من تحت نظر دکترم چند ساله بابت کیست!!! تازه دکتره به حساب بهترین دکتره ولی هیچ نتیجه ای نگرفتم کیسته هی بزرگتر میشع 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ دیگه راستش برا عفونت چیزی نگفتم 

باخودم گفتم این اگه میخواست کاری کنه همون کیست و تنبلی رو بهتر میکرد....

تازه چقدم پول میگیره پوووف میخوام دکترمو عوض کنم فعلا بودجش نیس گفتم تا پول گیر میاد حداقل یکم کنترل شه بی صاحاب 

چند وقت یبار استفاده میکنی؟؟؟؟ میخوام امتحان کنم شاید ب منم ساخت😢

من هروقت بدونم عفونت دارم دود میدم سریع

بعدشم میرم حمام گاهی وقتا دو روز پشت هم دود میدم بعد خوب میشم

بیشتر ببینید
واقعا بدبختی های یه خانوم کم بود عفونت هم اضافه شد

هی دکترا میگن نظافت را رعایت کنید و فلا و بهمان

اخه کی تو این دوره بی نظافت میمونه!!! این عفونت بی صاحابو دیگه همه دارن چه اونی ک تمیزه چه اونی ک تمیز نیس 

چقد رو اعصابه من موندم چرا باید عفونت بگیریم😐😐😐😐😐