2777
2789

دوستم سر بددلی و شکاکی شوهرش دیروز دعواش شده ، تو این ده سال فقط بخاطر بچش تحمل میکرد وگرنه خیلی وقت پیش جدا شده بود ، دیروز شوهرش زنگ زده به بابای دوستم گفته بیا دخترتو ببر ، بابای دوستم به زور برده بودش خونش ، امروز صبح دوستم بهم زنگ زد گفت بچه که پیش شوهرشه خودشم میره سرکار دستش تو جیبشه غذاشم مادرش میپزه میذاره جلوش ، گفت بعد از تعطیلات میره عدم تمکین میزنه منو محکوم میکنه میگه زنم از خونه رفته ، میگه در نتیجه من این وسط دارم ضرر میکنم و صبح رفته دست دخترشو گرفته رفته نشسته تو خونش به شوهرش گفته من مشکلی ندارم اگه تو مشکل داری برو طلاقم بده ، میگه میخوام خودش طلاق بده وگرنه اگه به بابام باشه میگه بشین توخونه همینجوری ، حالا سوالم اینه اگه شوهرش طلاق بده میتونه حضانت دخترشو هم بگیره یا نه ؟

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
بیشتر ببینید

عدم تمکین که چیز وحشتناکی نیست.فقط نفقه بهش تعلق نمیگیره و بقیه حق و حقوشو میتونه بگیره

وکیل به دوستم گفته بود وقتی عدم تمکین زد میری دادگاه صحبتا و دلائلت رو میگی  اگه قاضی رای به نفع تو نداد بگو باشه میام خونه.بعد از دادگاه اومدی بیرون نرو.بذار بره دوباره شکایت کنه و بدوئه

پیش وکیل کار بلد برید راهنمایی میکنه

عدم تمکین که چیز وحشتناکی نیست.فقط نفقه بهش تعلق نمیگیره و بقیه حق و حقوشو میتونه بگیرهوکیل به دوستم ...

فقط اون نیست عزیزم میگه میخوام خودش طلاق بده 

با یه وکیل حرف زده گفته اگه خودت اقدام کنی چند سال باید بدوی 

گفته بذار اون اقدام کنه وگرنه اگه بری مهریه بذاری اجرا کمه کم پنج شیش ماه باید صبر کنی تا پرونده به جریان بیفته تازه بعد از اون تصمیم میگیرن چی بدن چی ندن ، ولی اگه از سمت مرد باشه میگن روندش آسون تره 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط اون نیست عزیزم میگه میخوام خودش طلاق بده با یه وکیل حرف زده گفته اگه خودت اقدام کنی چند سال باید ...

مرد باید عقلش کم باشه که همچین کاری بکنه چون میدونه به ضررشه.انقدر به زن فشار میارن تا عاصی بشه و خودش دست به کار بشه

عدم تمکین دوتا نتیجه داره ، عدم تعلق نفقه ، امکان ازدواج مجدد زوج بدون نیاز به اجازه زوجه ، خودش اقدام کنه و دلیل محکمه پسندی و موردی از موارد عسر و حرج رو نداشته باشه آره زمان میبره طلاق ، اما تا کی میخواد بشینه تا همسرش بره درخواست طلاق بده!؟ شاید نده اصلا!

حضانت بچه هم به موارد متعددی بستگی داره ، سن بچه ، مشکل اخلاقی و روحی روانی داشتن یا نداشتن پدر و مادر ، صلاحیت پدر و مادر ، اما تجربه ثابت کرده حساسیت نشون ندادن روی بچه بهتره ، تهش خسته میشه میاره میگه بیا بزرگش کن ، اما حساسیت نشون بده میشه اهرم فشار

هیچ قدرتی بزرگتر از خورشید ، ماه و زنی که ارزش خودش رو میدونه نیست :)