2777
2789
عنوان

بورس خوبه یا خرید سکه

353 بازدید | 37 پست

با اینکه میدونم باز احتمال پاسخ داده نشدن هست باز میپرسم ناامید قطعی نشدم اگه صد میلیون پول داشته باشید باهاش سکه پارسیان میخرید یا سرمایه گذاری بورس میکنید؟

خودم دولدم میترسم سکه بخرم تو خونه بزارم دزد بزنه بلند کنه سکه هارو بورس هم به دلیل التهابات ونوسان بازار شک دارم تخصصی هم در بورس ندارم

تصمیم عقلانی چیه؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حس میکنم بعد از تعطیلات طلا ریزش کنه

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

بیشتر ببینید
طلای آبشده بگیرید و وقتی بیرون می رید همراه خودتون ببرید ما این کار رو می کنیم

😐😐

بیرون که بد تره من انقد وسیله و کلید شده از کیفم بیوفته این چه کاریه اخه

راه بهتری سراغ نداری؟

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

هیجکدوم.یادت نره بورسم دولت حکومت تاتونستن تبلیغ کردن و ملت بیچاره شدن.الانم داستان اینه ملت بکشن سمت طلا قیمت گرون از دولت بخرن دوماه دیگ قیمت بیافته دوباره همون طلا ارزون ازمردن بخرن ی باره دیگ قیمت ببرن بالا .نکن هیج کاری نکن.اگ سرماسه خواستی فقط دلاربخر