2777
2789
عنوان

فوبیای زگیل تناسلی دارم

260 بازدید | 21 پست

من رابطه ج نداشتم

نامزدمم نداشته

بعد من همش فوبیای ابتلا دارم

مردم دو دسته شدن یه عده میگن با لیزر و توالت فرنگی و استخر قابل انتقاله

یه عده میگن فقط با رابطه ج

خب اگه با رابطه ج منتقل میشه که مطمئنیم جفتمون نداریم

ولی از لیزر و استخر میترسم

واقعا انتقال داره؟

چرا حرف دکتر ها با هم نمیخونه یکی میگه میشه یکی میگه نمیشه

«کاربری واگذار شده به من.»

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

وای دقیقا منم فوبیا پیدا کردم

یجا نوشته بود تویِ پرو کردن لباسم ممکنه به بدن سرایت پیدا کنه!

سرتاپاخزانیم،امادم‌ازشوق‌بهاران‌میزنیم:)🌿      "عقاید‌ساختگی،اسودگی‌ساختگی‌‌و‌شکننده‌هم‌در‌پی‌دارد"              «زندگی در نهایت همهٔ مارا می‌کشد!»        

منم میترسم جوری شدم ک حتی موقع پرو شلوار زیرش شلوارک میپوشم چون ترس از انتقال دارم . واقعا باید برم واکسن بزنم 

خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹  ⚖️وکیل پایه یک دادگستری⚖️                                             

بیشتر ببینید

برو تو سایت سازمان جهانی بهداشت مقاله هاشو بخون

با ی مرورگر برو که برات ترجمه کنه

حتی سوال و پاسخ های زیادی هست که حوابتو میتونی بگیری

در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.
بیشتر ببینید

دسته اول دروغ میگن و ی غلطایی کردند دارن گردن لیزر و اینا میندازن

دکترا هم بخاطر اینکه خانواده ها نپاشه ب مصلحت سکوت کردن

اصلا نگران نباش ، وقتی از خودت و نامزدت مطمعنی از چی می‌ترسی ، بعدم واکسنش هست برا خانوما هم بهتره میتونی بری بزنی

و اینکه درکل هم چیز وحشتناکی نیست بقیه کشور ها که  روابط آزاده و فرهنگشون فرق داره  شیوع داشتن ، ی چیزی هست که بدن انسان ازبینش می‌بره و هیچ داروی خاصی ندارع ، پزشک ها هم دارن از این مسأله استفاده یا سو استفاده میکنن که جیبشون پر بشه

منم میترسم جوری شدم ک حتی موقع پرو شلوار زیرش شلوارک میپوشم چون ترس از انتقال دارم . واقعا باید برم ...

واکسنش انقدر گرونه که اگه بهش مبتلا شی درمان کنی خیییییلی کمتر پول میره 😂

ترس تون غیر عادی نیست ولی خیییلی زیاده انقدرا هم طبیعی نیست 

دسته اول دروغ میگن و ی غلطایی کردند دارن گردن لیزر و اینا میندازندکترا هم بخاطر اینکه خانواده ها نپا ...

اینجوری هم که شما گفتی نیست گلم اگه همین دکترا نبودن نصف بیشتر اینایی که زنده ان مرده بودن این جایه تشکره؟ 

سلام پسرم

سلام مادر جان

نگران نباش

من هم مثل شما خیلی ترس داشتم

ولی با کلی تحقیق فهمیدم همینجوری راحت منتقل نمیشه

ول خب شما همیشه رعایت کن

اصلا استخر نرو

موقع پرو لباس حتما لباس زیر داشته باش

با دستشویی و وسایل داخلش تماس نداشته باش

در نهایت خیالت راحت که مهم ترین راه انتقال از طریق رابطه هست

مادر جان به پسرت افتخار کن😅

در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.
بیشتر ببینید