2777
2789
عنوان

فوبیای زگیل تناسلی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 21 پست
واکسنش انقدر گرونه که اگه بهش مبتلا شی درمان کنی خیییییلی کمتر پول میره 😂ترس تون غیر عادی نیست ولی ...

ایرانیش دوزی ۱ونیم انگارولی خارجیش گرونه انگار دوزی ۹ . باز اطلاع دقیق ندارم  . اخه میگن درمان نمیشه تبدیل ب سرطان میشه ولی گرید بندی داره . حالا میگم من خیلی اطلاعاتم دقیق نیست . اره من ترسم دیگ تبدیل به وسواس فکری شده متاسفانه .  

خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹  ⚖️وکیل پایه یک دادگستری⚖️                                             

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اینجوری هم که شما گفتی نیست گلم اگه همین دکترا نبودن نصف بیشتر اینایی که زنده ان مرده بودن این جایه ...

والا برداشت خودمو ازشون گفتم ، دکترا در اکثر بیماری ها کار خاصی نمیکنن مخصوصا تو زمینه سرماخوردگی سرطان  ، کرونا ، اچ پی وی کلا  بدن خودش خودش رو درمان می‌کنه ، بعدم پول میگیرن دیگ محبت کردن با محبت پاسخ دادیم  

بقیه موارد هم اطلاعی ندارم 

والا برداشت خودمو ازشون گفتم ، دکترا در اکثر بیماری ها کار خاصی نمیکنن مخصوصا تو زمینه سرماخوردگی سر ...

خیلی از سرطان ها درمان شدن و میشن با دکتر ها

اگه کرونا واکسنی ساخته نمیشد شما زنده بودی الان؟ همون استامینوفن هم که میخوردی رو یک داروساز ساخته پس نگو کاری نمیکنن همون دارو هایه پایه هم به لطف همون ها بوده

اچ پی وی هم واکسنش و بزن لیزر برو 

اینا اگه کاری نکردن پس این همه کار چی بوده؟ 

خیلی از سرطان ها درمان شدن و میشن با دکتر هااگه کرونا واکسنی ساخته نمیشد شما زنده بودی الان؟ همون اس ...

عزیزم استامیفن مسکن هست

واکسن کرونا هم بی معنی بود چیزی ک من دیدم

بعدم دارو ها رو دارو‌ساز میسازع ن‌ دکتر

من قبل عید یچیزی روی زبونم در امده بود همه گفتن زگیله🤦🏻‍♀️ ب دیگه‌داشتم از استرس میمردم جواب ازمایشاتمون امد منفی بود خدا روشکر بافت زبون بود منتظرم بعد عید حتما برم واکسنشو بزنم 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
@ختوم به زگیل تناسلی هم رحم نمیکنی درخواست دوستی میدی؟خجالت بکش مرد نیستی تو

😭😂😂😂

' اگه‌ نظرت مخالفِ‌نظرمه ریپلای نکن واسم‌مهم‌نیست❤️وَ ایمان‌دارم‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند روحِ هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد💙 "میشه واسه برادرِ آسمونیم صلوات بفرستید💚