2777
2789
عنوان

بورس خوبه یا خرید سکه

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 38 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

همین امشب میایم سرقت خونتوت

وای گاز بگیر زبونتو 

الهی هر کی دزدی میکنه خرج دوا درمون قطعی دستش کنه

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

من وقتی خونه نیستم بیرون می برم چند تا شمش توی جعبه کوچیک ولی گفتم صندوق اجاره کنن

چند گرم داری؟

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

وای گاز بگیر زبونتو الهی هر کی دزدی میکنه خرج دوا درمون قطعی دستش کنه

اولا شوخی بود.دوما دزدی چیه مگ من میشناسمت ادرس دازم.بعدشم بجای لینکارا.برو ی صندوق امانات توی بانک ملی شهرتون بگیرشعبه مرکزی سالی 500هزار کرایشه.راحت بزار صندوق اونحا هم بیمه است هم امنست لازمم نی ببری بیاری

چون اطلاعاتی در مورد بورس نداری طلا بخر.هم استفاده میکنی هم بعدا میفروشی.یا میتونی بذاری بانک سود بگ ...

درسته خودمم حس خوشایندی به بورس ندارم فارغ از نداشتن تخصص ولی اینکه فکر رفته بود برا بورس گفتم یه پول تپل تو بورس اگه گیرم بیاد خوبه که اون پول رو بزارم بانک ماهه مثلا ۱۵ تومان سود بگیرم که دغدغه نان نداشته باشم تا حدودی و تفریحی کار کنم 

درسته خودمم حس خوشایندی به بورس ندارم فارغ از نداشتن تخصص ولی اینکه فکر رفته بود برا بورس گفتم یه پو ...

برای پونزده میلیون سود بستگی به بانکی که نیذاری حداقل هفتصد هشتصد میلیون تا یک میلیارد باید بذاری.

فکر کنم حدود ۱۶۵ گرم باشه

واعی خیلی خوبه خدا بیشترش کنه

من نهایتا ۲۰ ۳۰ گرم😂

انشاالله امسال بیشترش کنید

ممنون اگه راهی واسه درامد سراغ داشتی بگو چونکه الان بیکار شدم