2777
2789

خب دخترایی که ساکتن 

خوب میچرخن چه گناهی کردن 😐💔

والا تو عدالت خدا شک کردم 

منم می‌خوام لاشی شم ولی مامانم اجازه نمیده😐😂🤌🏼 

تا حالا تو رابطه نبودم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متاسفانه تو این جامعه فقط باید گرگ باشی وگرنه همش از زمین و زمان میخوری

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید

خب اونی که خرابه بیشتر با پسرها معاشرت کرده قلقشون دستشه، می‌تونه مردای بهتری رو جذب خودش کنه.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بیشتر ببینید

اون خراب بودن نیست اونا آدمای مختلف رو تجربه کردن و مهارت به دست آوردن...مثل یه آشپزی که انقدر غذا درست کرده چشم بسته غذا درست می کنه دیگه.‌..خراب بودن یعنی خیانت کنی و هم زمان با چندین نفر باشی.

....

هر چی خراب تر و زشت تر و بی حیا تر=شانس بهتر.شوهر پولدار و خوشگل و خوشتیپ و بافرهنگ

اگر بتوانم دلی را از شکستن بازدارم ‏بیهوده نزیسته‌ام.... ‏اگر بتوانم رنجی را بکاهم ‏یا دردی را مرهمی نهم ‏یا مرغکی رنجور را ‏به آشیانه بازگردانم ‏حاشا حاشا که بیهوده نزیسته‌ام...

خب اونی که خرابه بیشتر با پسرها معاشرت کرده قلقشون دستشه، می‌تونه مردای بهتری رو جذب خودش کنه.

الان تکلیف ما چیه؟🥲

اگر بتوانم دلی را از شکستن بازدارم ‏بیهوده نزیسته‌ام.... ‏اگر بتوانم رنجی را بکاهم ‏یا دردی را مرهمی نهم ‏یا مرغکی رنجور را ‏به آشیانه بازگردانم ‏حاشا حاشا که بیهوده نزیسته‌ام...

این دست تاپیکا زیاد زده میشه

بنده هم برا بار چندم عرض می‌کنم نه 

دختر و پسری که خوب سالم بودن تو زندگی آینده هم آرامش و خوبی سهمشونه

تا حالا ندیدم اطرافم دختری سبک و سربه هوا و دنبال رفیق بازی باشه زندگی خوبی داشته باشه

در مورد پسرشم همینطور

حالا اینکه شما ظاهر قضییه و اول کار میبینی بماند

آسان گذرانید جهانِ گذران را...