2777
2789

من که از ۲۱ هفته آبریزش دارم 

چندروزیه حس میکنم بیشتر شده

سونوگرافی هاهم که همه تعطیلن من موندم و کلی استرس

نمیدونم چرا معدم قفل شده چیزی نمیتونم بخورم برای وزن‌گیری نی نی

میخوام از دکترم خواهش کنم ۳۶ هفته منو راحت کنه ازاین شرایط

شماچیکارا میکنید؟ اواخر سونو وزن نی نی رفتین؟

سیسمونی رو چه کردین؟

ان شاءالله هم خودتون هم بچه بسلامتی راحت بشین و خدا واسه هم نگهتون داره

میشه لطفا واسه حاجت من دعا کنید؟

ان شاءالله هرچی از خدا میخواهی بهترشو نصیبت کنه🤲❤

غم دیده زاهدان💔😅 با افتخار بلوچ هستم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بسلامتی عزیزم۴ روز مونده بشی ۳۴ هفته؟ برای بچه قبلیت بوده؟

نه چهار روز به زایمانم ،اره برای بچه قبله حالا هم جنس نیستن ولی چیز اضافی نخریدم چون میخام مهاجرت کنم بچع هم دیگه نمیارم میموند رو دستم کلا هم نمیخام بیمارستان اینارم تزیین کنم هرچه ساده تر بهتر اصلا با دلار صد تومنی ریختو پاش کردن گناهه بنظرم

من ۳۵ هفته و ۲روزم 🫠با دهانه رحم باز شده دارم تلاش خودمو میکنم دو سه هفته دیگه تحمل کنم

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️

نه چهار روز به زایمانم ،اره برای بچه قبله حالا هم جنس نیستن ولی چیز اضافی نخریدم چون میخام مهاجرت کن ...

وای خوش بحالت دست راستت سر من

من دیگه رد دادم 

میخوام بیفتم دست و پای دکترم بگم بابا ۳۶ رضایت بده به عمل

من دیگه نمیکشم اینقدر سرم و آب درمانی و...

من ۳۵ هفته و ۲روزم 🫠با دهانه رحم باز شده دارم تلاش خودمو میکنم دو سه هفته دیگه تحمل کنم

چرا عزیزم؟ بابا برو عمل کن راحت بشی

وزن نینیت چقدره؟

من زنداییم و ۳ تا از خاله هام و یه دوستم همشون ۳۶ هفته بچه شون بدنیا اومد

دستگاه هم نرفتن 

الانم همشون تملی و سالمن

هیچی همش بستری و بیمارستان و خونه استراحت مطلق و سرم و روزی ۵ لیتر آب و آنتی بیوتیک و...خون به جیگر ...

دو سال پیش همچین روزی ۲ فروردین از اتاق عمل اومدم بیرون بعد زایمان اومدن سه بار شکممو فشار دادن مررررررگگگگ رو به چشمام دیدم

وای خوش بحالت دست راستت سر منمن دیگه رد دادم میخوام بیفتم دست و پای دکترم بگم بابا ۳۶ رضایت بده به ع ...

انشالله به سلامتی سریع میگذره نه عجله نکن گناه داره منم حالم خیلی بد بود دهنم سرویس شد ولی گذشت یکم صبوری کن انشالله به سلامتی بغلش کنی

🥲من خیلی از بارداری و زایمان بچه میترسم یعنی بعد بارداری عوض میشممیشه حستو بگی

منم مثل تو بودم 

ولی انقدر بلا سرم اومده از اول بارداری انقدر تروما تجربه کردم که میگم عمل سزارین و کارهای جانبیش هرچقدرم سخت باشه در حد یکی دو روزه بعدش دیگه خلاص میشم