2777
2789
عنوان

فیشیال پوست

89 بازدید | 10 پست

سلام خانوما من دوتا جوش فعال دارم و بیسیاااار جای جوش 

کسی تجربه فیشیال واسه جوش فعال و داشته؟

همیچنین من جوش زیر پوستی ام دارم نرم یهو بدتر شده اینا هم فعال شن

ممنون میشم اگه کسی تجربه داشته راهنماییم کنه خیلی خیلی ممنون میشم🩷

میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی💚🙏🏻

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیزم فیشال به تنهایی روش درمان جوش نیستباید اول از همه ببینی علت جوش چیه

به خاطر تغذیه افتضاحمه

الان که رعایت میکنم جوش جدید نزدم ولی همین قبلیا داره عذابم میده واقعا

مخصوصا جای جوش

من رفتم شفا گرفتم یه خروار کرم پودر میزدم فیل تر مینداختم باز تو عکس جوشام معلوم بود اصلا اعتماد به نفس اینکه بدون کرم پودر زدن برم بیرون رو نداشتم

برو منظم هم برو و وقتی رسیدن به پوست رو شروع کردی روتین بگیر سعی کن محصولات مختلف رو که ایرانی هستن( تاکید میکنم ایرانی چون اصل وفیک بود خارجیا رو تشخیص دادن و اینکه بدونی تو چه شرایطی نگهداری شدن سخته واقعا) محصولاتی که بهت میسازه رو پیدا کن و تغذیه رو هم خیلی رعایت کن مخصوصا شیرینی جات و چربی جات

من رفتم شفا گرفتم یه خروار کرم پودر میزدم فیل تر مینداختم باز تو عکس جوشام معلوم بود اصلا اعتماد به ...

عزیزم از راهنمایی و کمکت خیلی خیلی ممنونم،واقعا ممنون

بله حتما میرم ولی الان اینقد حالم بده که اول می‌خوام برم فیشیال و بعد برم دکتر غدد

ممنون از اینکه تجربتو گفتی و خیالم و راحت کردی🩷

عزیزم از راهنمایی و کمکت خیلی خیلی ممنونم،واقعا ممنونبله حتما میرم ولی الان اینقد حالم بده که اول می ...

خواهش میکنم گلم اینایی که رفتن و میان ته دلتو خالی میکنن احتمالا جای خوب نرفتن وقتی بری مطب نتیجه دلخواهت نباشه خیالت راحته که دکتر میاد و تو کار فیشیالیست مداخله میکنه