2777
2789
عنوان

خانمای باردار 3️⃣4️⃣هفته بیایید ببینم چخبرا😬

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 87 پست
بسلامتی عزیزمفقط هرروز آیت الکرسی به خودت و نی نی فوت کن که حاملگیت پر چالش نشه فقط به سلامتی طی کتی ...

روزی صدتا صلوات نذر سلامتیش کردم هروز می‌فرستم فوت میکنم بهش....به امید خدا ...نی نی ت چیه؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سزارین نعمته بابامن نشستم دعا میکنم سزارین بشم فقط

من فوبیا دارم از اتاق عمل...میترسم دلم میخواد اینم طبیعی زایمان کنم...شرایط ام خاصه فیبروم دارم جفت خیلی نزدیک فیبروم دکتر گفت شاید مجبور بشم حین سزارین فیبروم رو بردارم عمل سختی میشه خون زیادی ازدست میدی ممکنه به بافت رحم آسیب برسه...می‌گفت طبیعی زایمان کن بعد عمل فیبروم رو بردار...دعا کنید برام از ترس استپ وزن گرفتم🥺

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰
روزی صدتا صلوات نذر سلامتیش کردم هروز می‌فرستم فوت میکنم بهش....به امید خدا ...نی نی ت چیه؟؟

آره خوب میکنی 

من انقدر مراقب بودم که حد نداشت

ولی برعکس هرچی بلا بود اومد سرم 

هماتوم و سیاتیک بارداری وبعدشم آبریزش کیسه اب ودیابت و فشار و...

فقط با توسل به ائمه و دعا موندم

من دختر 

من فوبیا دارم از اتاق عمل...میترسم دلم میخواد اینم طبیعی زایمان کنم...شرایط ام خاصه فیبروم دارم جفت ...

عزیزم اینقدر سختش نکن

اصلا ترس نداره اتاق عمل 

یه سرم میزنن بهت خوابت میگیره

بیدار میشی میبینی ریکاوری خوابیدی

بعد که بیدلر شدی میبرنت بخش و تمام ....

اوخییییدلم کباب شد دیگه تو مسیر بارداری و زایمان هرکسی یه سری داستان های وحشتناکی رو پشت سر میزاره🥲

آره تازه از اول بارداری بخوام بگم یک کتابه

خونریزی و هماتوم. ریسک سندرم داون. عطاالله فشار بارداری. قند بارداری. افسردگی بارداری

من فوبیا دارم از اتاق عمل...میترسم دلم میخواد اینم طبیعی زایمان کنم...شرایط ام خاصه فیبروم دارم جفت ...

سلام عزیزم منم فیبروم دارم واسه سونوی قلب بهم گفت ۴سانته الان توی آنتی دیگه چکش نکرد ...فیبرومتون چندسانته ؟؟چه چالش های داشتین توی بارداری با وجود فیبروم

آره خوب میکنی من انقدر مراقب بودم که حد نداشتولی برعکس هرچی بلا بود اومد سرم هماتوم و سیاتیک بارداری ...

من هماتوم پایین بودن بچه کم شدن کیسه آب 

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️

عزیزم اینقدر سختش نکناصلا ترس نداره اتاق عمل یه سرم میزنن بهت خوابت میگیرهبیدار میشی میبینی ریکاوری ...

ممنون گلم...انشالله که همه به سلامتی فارغ بشیم♥️🌹من از مان پنجم هفته ای یه آمپول میزنم روزی دوتا قرص میخورم خیلی بارداری سختی داشتم دردهای وحشتناک شکمی بخاطر فیبروم...الآنم که وضعیت جفت و نزدیکش به فیبروم...بچه هم بار آخر بریج بود...هرچی خدا بخواد

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰