2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین لطفا من میترسم حامله باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1645 بازدید | 111 پست
شوهر من دکتر مغزو اعصابه خودش اره درمان که نیست ولی جلوگیری از بدتر نشدن و این داستانا هست

باید دلمون رو به همین چیزا خوش کنیم تا زنده بمونیم توان داشته باشیم😔

☚☜𓊉〖 اسم کاربریم 𝄞 بارون پائیزی〗 𓊈 ❀ ✿ این کاربری مهرماه ③⓪④① واگذار شد ❅متاسفانه امکان تغییر نام کاربری وجود نداشت❉ تا الان خواننده خاموش بودم❈ تاپیکها هم برای بنده نیست❁ برای کاربر قبلیه✺
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

موقع دنیا اومدن سی پی شد؟

نه دیگه شب تولد یک سالگیش از ذوق شوکه شد این شوکه شدنه نوعی تشنج بود بردیم بیمارستان سریع یه بی ناموسی دارو دوز بالا داد بچه فنیل الانین مغزش رفت شد ۱۵۰برابر انسان عادی مخش ترکید سی پی شد

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️

خدا انشالله بهتون صبر بده من یه چیز بگم کسی باورش نمیشه!!! با کسی که قبلا قرار بود ازدواج کنم طرف فل ...

خب بعدش چی شد

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️

آزمایشگاه باید برم یا درمانگاه عادی هم میگیرن ؟ نتیجش چقدر طول میکشه؟ آخه تقریبا خارج شهریم

همه ی آزمایشگاه ها میگیرن ، درمانگاه رو نمیدونم ، من رفتم بیمارستان مخصوص بارداری و نازایی ، نتیجشم یک ساعت بعدش بهم داد ، نشستم همونجا تا حاضر شد

نه دیگه شب تولد یک سالگیش از ذوق شوکه شد این شوکه شدنه نوعی تشنج بود بردیم بیمارستان سریع یه بی نامو ...

ادامه نده عزیزم حالم بد میشه، چی کشیدی ، چی کشیدی

نفسم بند اومد

☚☜𓊉〖 اسم کاربریم 𝄞 بارون پائیزی〗 𓊈 ❀ ✿ این کاربری مهرماه ③⓪④① واگذار شد ❅متاسفانه امکان تغییر نام کاربری وجود نداشت❉ تا الان خواننده خاموش بودم❈ تاپیکها هم برای بنده نیست❁ برای کاربر قبلیه✺
بیشتر ببینید
نه دیگه شب تولد یک سالگیش از ذوق شوکه شد این شوکه شدنه نوعی تشنج بود بردیم بیمارستان سریع یه بی نامو ...

شکایت نکردین؟ احمق بیشعور مگه نمیدونست علمش رو نداشته مگه؟ انقدر آدم نفهم

بیشتر ببینید
باید دلمون رو به همین چیزا خوش کنیم تا زنده بمونیم توان داشته باشیم😔

من که توان دارم خواهر توپ توپ ردیفم ولیییییییییی فقط میخوام موقع مردنم بچم باهام بیاد همین وگرنه خیلی خوبم تازگیت درخواست فرزند کردیم از بهزیستی گفتن بعد عید روشن میشه کی‌میاد خییلیی ذوق دارم 

شکایت نکردین؟ احمق بیشعور مگه نمیدونست علمش رو نداشته مگه؟ انقدر آدم نفهم

نه شکایته چی پرفسور بودا

نه شکایته چی پرفسور بودا

😳😳😳😳 جااااان پروفسور

بیشتر ببینید
من که توان دارم خواهر توپ توپ ردیفم ولیییییییییی فقط میخوام موقع مردنم بچم باهام بیاد همین وگرنه خیل ...

چطوری توپی مگه میشه؟

منم دیدم طرف افسردگی شدید داره ها ، بچش رو از دست داده یه بند میخنده همش میرقصه اینا، رفتارش نرمال نیست 

بیشتر ببینید