2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین لطفا من میترسم حامله باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1606 بازدید | 111 پست
پسر شما مشکلش چیه؟

یک سالگی فلج مغزی چهار دستو پا اسپاستیک شد از ذوق تشنج کرد شب تولدش ۴۰دقیقه طول کشید

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️

قربونت برم از بچه من که بدتر نیست میدونم خسته ای منم خستم منم میگم خدایا قرار بود بمیرم پسرمم بامن ب ...

متاسفانه نه اوتیسم نه سی پی درمان ندارن

ادم خودشو نمیتونه گول بزنه گلم

من همش خودمو گول زدم چندساله ولی بالاخره با واقعیت روبرو شدم

☚☜𓊉〖 اسم کاربریم 𝄞 بارون پائیزی〗 𓊈 ❀ ✿ این کاربری مهرماه ③⓪④① واگذار شد ❅متاسفانه امکان تغییر نام کاربری وجود نداشت❉ تا الان خواننده خاموش بودم❈ تاپیکها هم برای بنده نیست❁ برای کاربر قبلیه✺
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یک سالگی فلج مغزی چهار دستو پا اسپاستیک شد از ذوق تشنج کرد شب تولدش ۴۰دقیقه طول کشید

یا خدا.... من بودم میمردم بخدا میمردم

نمیکشم دیگه، خسته ام، بریدم

☚☜𓊉〖 اسم کاربریم 𝄞 بارون پائیزی〗 𓊈 ❀ ✿ این کاربری مهرماه ③⓪④① واگذار شد ❅متاسفانه امکان تغییر نام کاربری وجود نداشت❉ تا الان خواننده خاموش بودم❈ تاپیکها هم برای بنده نیست❁ برای کاربر قبلیه✺
بیشتر ببینید
متاسفانه نه اوتیسم نه سی پی درمان ندارنادم خودشو نمیتونه گول بزنه گلممن همش خودمو گول زدم چندساله ول ...

شوهر من دکتر مغزو اعصابه خودش اره درمان که نیست ولی جلوگیری از بدتر نشدن و این داستانا هست

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️

یا خدا.... من بودم میمردم بخدا میمردمنمیکشم دیگه، خسته ام، بریدم

دیگه سه ساله گذشته منم اولاش مزده متحرک بودم بچه سالمم یهو داغون شد ولی فداش بشم زندگیمه بخدا مهربون دل رحم فداش بشم بمیرم برا دلش انشالله

از استرس بی بی چک زدی منفی بوده نگران چی هستی اگه خیلی نگرانی آزمایش بتا بده ولی در کل اگه مایع بدون ...

اگه مایع بدون دخول بره داخل یعنی چی ؟

نه هنگام ریختنش داخل بود 😑😑😑

الهی بمیرم برای این بچه های معصوم، هزاربار میگم ببخشید اینو میگم شاید ناراحت بشی ولی کاش همه بچه هایی که میخوان به دنیا بیان با مشکلی و مشکل دار باشن بخوان به این شکل زندگی کنن کاش خدا کاری میکرد هیچوقت به دنیا نمیومدن اصلا سقط میشن 

بیشتر ببینید
الهی بمیرم برای این بچه های معصوم، هزاربار میگم ببخشید اینو میگم شاید ناراحت بشی ولی کاش همه بچه های ...

میشدن

بیشتر ببینید
دیگه سه ساله گذشته منم اولاش مزده متحرک بودم بچه سالمم یهو داغون شد ولی فداش بشم زندگیمه بخدا مهربون ...

موقع دنیا اومدن سی پی شد؟

بیشتر ببینید
اگه مایع بدون دخول بره داخل یعنی چی ؟نه هنگام ریختنش داخل بود 😑😑😑

خب پشت بوده که مهم نیس اتفاقی نمیفته

جلو امکان بارداری هست

در کل مطمئن باش باردار نیستی چون بی بی چک منفیه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دیگه سه ساله گذشته منم اولاش مزده متحرک بودم بچه سالمم یهو داغون شد ولی فداش بشم زندگیمه بخدا مهربون ...

خدا انشالله بهتون صبر بده 

من یه چیز بگم کسی باورش نمیشه!!! 

با کسی که قبلا قرار بود ازدواج کنم

طرف فلج بود 

لال بود 

نصف سرش مو نداشت 

نصف صورتش نبود 😐

من اصلا نمیدونستم اینارو اشناییتمون مجازی بود 

یهو دلم خواست تاوقت دارم یه تاپیک بزنم در نورد همچین ادمی