2777
2789
عنوان

قرار بود ماشین رو من و داداشم شریکی سوار شیم الان نمیده ماشین رو

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 37 پست
داداش احمق من دگ الکی میگه برم اکوپلاس اسنپ اونم نمیره مامان بابامم حریفش نمیشن چکار کنم تازه من قبل ...

ببخشید زر مفت میزنه

کسی با این ماشین کار نمیکنه چون باعث فرسودگی ماشین میشه

دیگه اصلا خرجی نکن

پول پس انداز کن برا خودت ماشین بخر به نام خودت هم بخر

اگه پولت کم بود پراید بخر همین ک مال خودت باشه ارزش داره

یا ازش بگیر حقتویا قیدشو بزن ولی دیگه خرج نکنوسیله شریکی به درد نمیخوره

من بگم دیگه سوار نمیشم سهم منو بدین چون سوار شم بهونه شون میشع توهم‌ باید قسط بدی دگ؟

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ببخشید زر مفت میزنهکسی با این ماشین کار نمیکنه چون باعث فرسودگی ماشین میشهدیگه اصلا خرجی نکنپول پس ا ...

الان من چکار کنم؟ دگ سوار ماشین نشم قسطش هم ب خودش مربوطه دیگه؟ بگم بفروشین سهم منو بدین دگ من سوار ماشین نمیشم

الان من چکار کنم؟ دگ سوار ماشین نشم قسطش هم ب خودش مربوطه دیگه؟ بگم بفروشین سهم منو بدین دگ من سوار ...

سوار ماشین به هیچ عنوان نشو

قسطش هم نده

اگه داداشت بهت داد ک سوار بشی قبول نکن ترفندش ک پول قسط رو بدی تموم ک بشه اجازه نمیده دیگ سوار بشی

بعید میدونم راستش ماشین رو بفروشن

ماشین ب اسم مامانمه یبارم افتاد تو خرج خرجشو من دادم ی قرونم نگرفتم بعدش دوباره افتاد تو خرج وام گرفتیم قرار شد شریکی قسطش بدیم همش دست اونه منم بگم بفروشین سهم منو بدین من دگ سوار ماشین نمیشم؟

سوار ماشین به هیچ عنوان نشوقسطش هم ندهاگه داداشت بهت داد ک سوار بشی قبول نکن ترفندش ک پول قسط رو بدی ...

من الان نزدیک ۵۰ میلیون خرج اون ماشین کردم کسیم قرونی بهم نداد الان قید پولم‌ بزنم دگ؟ سوار ماشین نشم دگ پس؟ دارم میسوزم ینی کسی زورش بهش نمیرسه قید اون خرجایی ک کردم بزنم دگ

والا به لله پرایدی پژویی بخرید اما جدا

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم

بیشتر ببینید
حرف نمیزنیم باهم ب حرف هیچکسم گوش نمیده مامان بابامم حریفش نمیشن

بدترین  کار  دنیا  رو  میکنید  شما  

ادم  باید  با  خانواده  اش  حرف  بزنه  و  به  کار  هم  بیان  

هر  چی  زود  تر  سر به  راه  اش  کنید  به  نفع  خودتونه