2777
2789

۸۰سال دیگه زیر کلی خاکیم

من حس ششم نیستم ولی یه جورایی آینده رو میبینم هرکی سوالی داشت درخواست بده فقط بدون هیچ هزینه‌ای هزینه‌اش فقط ابنه دعا کنه برام🤍 خوشگلا من رنگ لباس و شخصیت و ویژگی نمیتونم ببینم

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من از وقتی داداشم فوت شد فهمیدم گوهترین و بی ارزشترین چیز این دنیا و عمر ادمه

انشالله اونور جاش عالی باشه خدا به مامانت و شما هم صبر بده

آدم خوبا زود میرن پیش خدا 

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

A💙R💙F

۸۰ سال دیگه به امید خدا ۱۲۵ سالمه🤍🥰 و تو شمال ویلا دارم زندگی میکنم و پرستار گرفتم. 

✝️ای پدر آسمانی ما نام تو مقدس باد ملکوت تو بیاید بر روی زمین همانگونه که در آسمان است نان امروز ماراامروز به مابده گناهان ما را ببخش همانگونه که مامدیونان خودرا میبخشیم مارادرآزمایش میاورو از شریر رهایی ده درنام عیسی مسیح آمین✝️

بیشتر ببینید
انقدرررجدی نگزفتیم که الان داغونیمهی گذشت و. فداکاری ...

از این لحظه شروع کن یک آدم جدید باشی، اما زیاد سخت نگیری چون اولِ شروع باید یکم مراعات کنی نفست خسته نشه.

ان شاءالله خوشبخت بشی عزیزم.

😅 الله اکبر

😂😅 حالا ۱۲۵ ک نه. ولی میخوام ۶۵.. ۷۵..شاید ۸۵ و ۹۵ ام اینجور بگذره یه ویلا تو شمال و کلی حیوون تنهایی کلی کیف میده

✝️ای پدر آسمانی ما نام تو مقدس باد ملکوت تو بیاید بر روی زمین همانگونه که در آسمان است نان امروز ماراامروز به مابده گناهان ما را ببخش همانگونه که مامدیونان خودرا میبخشیم مارادرآزمایش میاورو از شریر رهایی ده درنام عیسی مسیح آمین✝️

بیشتر ببینید
من از وقتی داداشم فوت شد فهمیدم گوهترین و بی ارزشترین چیز این دنیا و عمر ادمه

خدا رحمتش کنه، آفرین که به حقیقت فریب بودن دنیا پی بردی، ان شاءالله خوشبخت باشی عزیزم.