2777
2789
عنوان

مهمونای رو اعصاب و رفتار دیشب من

886 بازدید | 42 پست

توتاپیکای قبلم گفتم ....اینا از دوروز قبل تعطیلات اینجان...

ما امسال خونه باغمونو روبه راه کردیم بعد چندسال یه نفسی بکشیم....ازلحاظ روحی به ارامش نیاز داشتم که اینا اومدن ....شبا میرن خونه بقیه فامیلاشون میخوابن بعضی شبام  تو خونه باغ خوابیدن  ما برا خواب برگشتیم خونه اصلیمون خداروشکر براخواب خونه اصلیمون نیومدن ؛   اما هرروز ساعت یکو دو  اونجا بودن  و افطار و شام مفصل به راه بود  شوهرمم  بینهایت خیلی بشتراز معمول هزینه کرد براشون  خودشون جونشون برا یه ریال درمیره دیگه کلافه شدم 

دیشب افطار حلیم ازبیرون گرفتیم و زولبیا بامیع و همه چیزای مربوط به افطار 

شامم کباب کوبیده زیاد و پلو زعفرانی 

بخدا من خسیس نیستم  اما این روزا حرصم میگیره  

بعد یهو زنه گفت....

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

گفتش که من شوهرم همه درامدشو  میده من  که برنامه ریزی کنم و ولخرج نیستمو فلان و داشت از خودش تعریف میکرد ومنظورش این بود ما ولخرجیم  این نفهم نگفت که چند روزه ما بخاطر اون  داریم سرویس میدیم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

گفتش که من شوهرم همه درامدشو میده من که برنامه ریزی کنم و ولخرج نیستمو فلان و داشت از خودش تعریف م ...

جان باشم حتما میرم چند روز خونشون 

از پذیرایی کم گذاشت پز پذیرایی خودمو میدم بعدش دیگه عمرا بیاد خونه ات

گفتش که من ماهی سه تا مرغ بیشتر نمیگیرم و پولا که  جم شد طلا میخرم  منم  هی داشتم گوش میدادم و اتیش میگرفتم   اخه  ادمی که پول خودش براش ارزش داره ولی نگران هزینه بقیه نیست ویه تشکرم نمیکنه و یه ظرفم جم نمیکنه خیلی دیگه دیوونم کرد 

چرا جواب ندادی؟؟میگفتی مام الان چند روزه مهمون داریم وگرنه خودمون که هر روز کباب نمیخوریم ..بعدم به شوخی میگفتی ایشالا میایم خونه تون اون موقع ما برنامه ریزی میکنیم شما باید خرج کنی

چرا جواب ندادی؟؟میگفتی مام الان چند روزه مهمون داریم وگرنه خودمون که هر روز کباب نمیخوریم ..بعدم به ...

متاسفانه این جواب به ذهنم نرسید فقط گفتم من  ترجیح میدم راحت زندگی کنم  البته که  شوهرم بله خیلی بریز بپاش میکنه  و گفتم بهش که   بله بنظرم  روش تو  درسته  منم  ذیگه  نمیزارم شوهرم بریز بپاش کنه  سکوت کرد  تازه فهمید  خرفش به ضررش بوده