2777
2789

پدر مادرمم حریفش نمیشن جدیدا هم ی قطعه ش مشکل پیدا کرده بود گرون بود ۱۰۰ میلیون وام گرفتیم قرار شد قسط هاشو شریکی بدیم اونم کار کنه ن کار میکنه ن ماشینو میده تاکید میکنم حرف پدر مادرمم گوش نمیده الان منم سهم خودمو ندم دگ؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

الان من چیکار کنم از دست این عوضی

بنام کیه ماشین؟

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
مادرم

خب به مامانت بگو من میخوام ماشینو بفروشم سهممو بردارم

بدونه اینکه داداشت بفهمه بفروشش سهمشو بنداز حلوش تا دیگه ازین زرنگ بازیا در نیاره

پولتم بده طلا بخر

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
خب به مامانت بگو من میخوام ماشینو بفروشم سهممو بردارمبدونه اینکه داداشت بفهمه بفروشش سهمشو بنداز حلو ...

اصلا خودم ی مقداری پول دارم میذارم روش باهاش ماشین میخرم خسته شدم‌بخدا مامان بابامم حریفش نمیشن

اصلا خودم ی مقداری پول دارم میذارم روش باهاش ماشین میخرم خسته شدم‌بخدا مامان بابامم حریفش نمیشن

بهترین کارو میکنی

بشون سرجاش تا گنده تر نشده