2777
2789
عنوان

اگه به مرد چهل ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 46 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی من به عنوان دختر ۲۰ ساله از پسرای پایینتر ۳۰ خوشم نمیاد چیکار کنم🥲

طرحوه رهاشدگی داری 

یعنی از پدرت عشق کافی نگرفتی و دنبال مرد های همسن پدرتی

هیچ زیبا نبودی من تورا زیبا کشیدم بی جهت اغراق کردم دلبر و نعنا کشیدم .از داوینچی عذر میخام که عکس تورا مثل مونالیزا کشیدم تو نمیدانستی اصلا شهرزاد قصه ها کیست من هزار و یک شب از موهای تو یلدا کشیدم دلخوش نیلوفری در گوشه ی مرداب بودی من تورا مهتاب گون تا اسمان بالا کشیدم ..چشم تو معمولی اما من میان شعر هایم زورقی با پلک پارو در دل دریا کشیدم من چه بی انصاف بودم با ترازوی دلم که تار مویت را برابر با همه دنیا کشیدم .با چه رویی بعد از این نظامی بخوانم ؟! بس که مجنون بودم بیخود تورا لیلی کشیدم باورت شد تورا شاهزاده تو را قو کشیدم؟! بعد از این خوش باش با او میروم خاطراتت خاطرات اسوده باشد از خیالت پا کشیدم

بیشتر ببینید

جفتشون رو جر میدم 

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
بیشتر ببینید

سنت که بره بالاتر از پسر همسن خودت خوشت میاد

شاید بخاطر کمبود محبت پدرانس

پدر من ۴۵ سالشه رابطه دختر پدری عالی

نامزدم ۲۶ ساله رابطمون به عنوان همسر خوبه با سن بالا اصلا نمیتونم کنار بیام

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

نه اصلا بابام خیلی مهربونه ولی خب ۳۰ سال که چیزی نیست اخهینی زشته اینجور رابطه ها

پس چیزی نیس رل بزن 

هم شما بیماری هم ایشون 

هیچ زیبا نبودی من تورا زیبا کشیدم بی جهت اغراق کردم دلبر و نعنا کشیدم .از داوینچی عذر میخام که عکس تورا مثل مونالیزا کشیدم تو نمیدانستی اصلا شهرزاد قصه ها کیست من هزار و یک شب از موهای تو یلدا کشیدم دلخوش نیلوفری در گوشه ی مرداب بودی من تورا مهتاب گون تا اسمان بالا کشیدم ..چشم تو معمولی اما من میان شعر هایم زورقی با پلک پارو در دل دریا کشیدم من چه بی انصاف بودم با ترازوی دلم که تار مویت را برابر با همه دنیا کشیدم .با چه رویی بعد از این نظامی بخوانم ؟! بس که مجنون بودم بیخود تورا لیلی کشیدم باورت شد تورا شاهزاده تو را قو کشیدم؟! بعد از این خوش باش با او میروم خاطراتت خاطرات اسوده باشد از خیالت پا کشیدم

بیشتر ببینید

اره دختر سر جوونیش چرا بره با کسی که داره به میانسالی نزدیک میشه 

بعدم دوست دختر دوس پسر مذهبی نداریم، یا صیغه ازدواج دائم و موقت یا هیچی . دوستی یعنی هرز بازی بنظرم و گناهه و برای ازدواج و صیغه دختر باکره هم اجازه پدر لازمه