2777
2789
عنوان

از مهمونی رفتن خونه خواهرم بیزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 34 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد خونه استارتر وسواسش یهو می‌پره و ظرف میشوره کثیف

دقیقا اگه وسواس بود بهش حق میدادم همش اداست هی میخواد بگه من تمیزم

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤
دقیقا اگه وسواس بود بهش حق میدادم همش اداست هی میخواد بگه من تمیزم

حالت مریض گونه داره 

وسواس نیست 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

خواهر منم نزدیک ۳ ساله اصلا دعوتم نمیکنه ب مامانم میگه فلانی(اسم من) باید بچه هاشو از پوشک بگیره خیالم راحت باشه ک رو فرشم جیش نمیزنه نجس نمیشه اون وقت دعوت کنم. منم ب مامانم گفتم تا عمر دارم پامو انجا نمیزارم خودش رو هم شهر محل زندگیم اومد دعوتش نمیکنم دکش میکنم ک نیاد. جیش بچه هام از فهمش و زبونش تمیز تره. فقط خونه پدرم همو می‌بینیم. حالا عکس بچه مو تو مجازی میبینه هی میگه وااای خاله فدا و چرتو پرتا... ولی تو عمل کلا حسود

پناه بر خدا چطوریه که روی خونه خودش وسواس تمیزی داره ولی برا شما نه😐🤦فقط میخواد به رخ بکشه

همون دیگه میخواد به رخ بکشه

وای شوهرا هیچ عکس العملی نشون نمیدن؟

شوهرشم یکسره میاد بالا سرمون نظارت که تمیز بشوریم 😑😑خیلی حس حقارت میدن ب ادم

خواهر منم نزدیک ۳ ساله اصلا دعوتم نمیکنه ب مامانم میگه فلانی(اسم من) باید بچه هاشو از پوشک بگیره خیا ...

واقعا متاسفم براشون کلا تمیزکاری یه ساعت وقت ادمو میبینه ارزش نداره این رفتار و بکنن

خواهر منم نزدیک ۳ ساله اصلا دعوتم نمیکنه ب مامانم میگه فلانی(اسم من) باید بچه هاشو از پوشک بگیره خیا ...

منم خواهرم رو تو خونه ی مامانم می بینم

توی حرف با ادم خوبه اما رفتارش  نه

مخصوصا از وقتی که ازدواج کردم بیشتر رومخه

حسادتش زیاده

واقعا متاسفم براشون کلا تمیزکاری یه ساعت وقت ادمو میبینه ارزش نداره این رفتار و بکنن

جالب اینجاست همین دوتا خواهریم و خواهر دبگ ای نداریم. شعورشون همینقد کمه. خواهرم کلا آدم حسودیه نسبت به من . تو همه زندگیم بهم حسادت میکنه . داستانش زیاده. منم ازش بریدم

منم خواهرم رو تو خونه ی مامانم می بینمتوی حرف با ادم خوبه اما رفتارش نهمخصوصا از وقتی که ازدواج کرد ...

منو تو عین همیم ک... وقتی میبینم خواهر یعنی این ، میگم بهتر ک دخترم خواهر نداره وگرنه اخلاق خالش رو بگیره ک چی؟ ذات خرابن