2777
2789
عنوان

اگه به مرد چهل ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 46 پست
اره دختر سر جوونیش چرا بره با کسی که داره به میانسالی نزدیک میشه بعدم دوست دختر دوس پسر مذهبی نداریم ...

۳۰ سال خوبه ولی

بر دختر۲۰

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

این پسرای سن بالا با خیلیا خاطره دارن ودر جواب سوالت منم ناراحت می شم

والا زن صیغه ای دارند دقیقا با خیلیا بودن کوله بار تجربن

دخترای خام هم فکر می کنند با جذب شدن سمت مرد سن بالا برد کردند ولی زهی خیال باطل

نمونش زیاد می‌بینم تو جامعه

البته اکثرا دخترایی که کمبود محبت دارند و فقر مالی جذب پسر سن بالا می‌شن چون دنبال حامی و تکیه گاهن

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

😑😑😑ببخشید اون دختر مغز نباید داشته باشه که این رو قبول کنه... 

بر فرض ازدواج کنن بچه دار بشن بچه ۱۰ سالش بشه مادرش ۳۰ و خورده ایی سالشه پدرش چی؟ 

یه نسخه پرشور از خودم داشتم که نمیدونم چطور ولی از دستش دادم.

من واسه خودم راضیم . کلا از پسر عاقل خوشم‌. حوصله بزرگ کردن پسرای لوس و کم سن و ندارم

پسر عاقل ❌

پدر شکری ✅

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم////لطفا سوال کنکوری نپرسید////برنامه تمرینی برای باشگاه و برنامه تغذیه برای کاهش یا افزایش وزن خواستید در خدمتم//// لطفا سوال کنکوری نپرسید😩////سوال پزشکی غیر فوق تخصصی یا تفسیر آزمایش فقط با شرح حال کامل////سوال کنکوری نپرس جانم چندبار بگم 😭

بیشتر ببینید
دست خودم نیست پسر ۲۰-۲۴ ساله بنظرم عاقل نیست برام جذابیتی نداره

عقل ب سن نیس

ی دختر ی رو دیدم از پسری که ۳۷ سالش اینا بود طلاق گرفته بود میگفت چون خیلی بچه بود 

پس فک نکن به سنه بلکه هر کسی ی شخصیتی داره و باید طرفو بسنجی 

تو روابط زن و مرد بالغ تاکید می کنم بالغ

هیچ محدودیت سنی وجود نداره

هر کسی سلیقه ای داره

سرتون به کار خودتون باشه

برای دیگران هم نسخه پیچید

تنها چیز که غیر ممکنه، فقط خودِ غیرِ ممکنه💪 من با قوانین طبیعت🌎 زندگی می کنم نه با قوانین ساختگی✒️

😑😑😑ببخشید اون دختر مغز نباید داشته باشه که این رو قبول کنه... بر فرض ازدواج کنن بچه دار بشن بچه ۱ ...

ببین ۴۰ خیلیه اما بنظرم دختر ۲۰ با پسر ۳۰ اوکیه

نه؟

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

عقل ب سن نیسی دختر ی رو دیدم از پسری که ۳۷ سالش اینا بود طلاق گرفته بود میگفت چون خیلی بچه بود پس فک ...

اینو نگفتم ک دختره خودش بیست سالش اینا بود ، بعدا برای دوستم تعریف کردم میگفت پس دختره پیرمرد میخواسته میخندیدیم

ولی واقعا ب سن نیس، پنجاه ساله خام هم هست بیست ساله پخته هم هس 

عقل ب سن نیسی دختر ی رو دیدم از پسری که ۳۷ سالش اینا بود طلاق گرفته بود میگفت چون خیلی بچه بود پس فک ...

در کل پسر سن بالا که بره سمت دختر سن پایین عقل درست حسابی نداره فقط دنبال یک زن جوان بوده نه زن متناسب با خودش

و کلی مشکلات که این جریانات بوجود میاره

زوجهایی که اختلاف سنی کمی دارند رابطشون صمیمانه و پایدارتره

آسان گذرانید جهانِ گذران را...