2777
2789

یکی با دسته جارورقی

یکی به خاطر تخم مرغ میزنه زنشو 

یکی موهاشو میکشه 

خب چرا سنتی ازدواج میکنین نشناخته طرف رو اینجوری میشه

یالان باشکاسی یالان. همه غیر تو دروغ ان                                                               بزرگ میشی مثل شایعه در روستا

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

الان بگیم یه مدت دوست و اشنا شیم میگن نه شمااا خرابید

زندگی والا بچه بازی نیست خیلی باید زفت و اومد تا طرفو شناخت

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘

من سنتی ازدواج کردم خیلی هم راضیم 

فکر کردی تو دوستی میشه آدم ها رو شناخت؟

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
بیشتر ببینید
من سنتی ازدواج کردم خیلی هم راضیم فکر کردی تو دوستی میشه آدم ها رو شناخت؟

من نمیگم سنتی بد هست 

اما توی دوستی میشه شناخت من نامزدم  حتی بهتر از مادرش میشناسم:/

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

ربطی به سنتیو غیر سنتی ندارهازدواج مثل هندونه در بستس تا نری زیر یه سقف اونم یکی دوسال نمیفهمی طرف چ ...

همچین در بسته هم نیست

این حرف فقط مسئولیت رو از خودتون باز میکنه

می تونید شناخت پیدا کنید

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
من سنتی ازدواج کردم خیلی هم راضیم فکر کردی تو دوستی میشه آدم ها رو شناخت؟

کلا تو نی نی سایت فکر میکنن ازدواج سنتی یعنی دختر و پسر تو حجله اولین بار همدیگه رو میبینن 🤣🤣فکر میکنن صدسال پیشه 

من نمبگم سنتی بد هست اما توی دوستی میشه شناخت من نامزدم حتی بهتر از مادرش میشناسم:/

یه اخلاق هایی فقط و فقط زیز یه سقف که رفتی میفهمی 

اکثر آدما تو دوستی و نامزدی فرشته ان

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
بیشتر ببینید
عزیزم واقعا ربطی به سنتی یا غیرسنتی نداره خدا کنه ذات طرف خوب باشه و حرومزاده نباشه

خیلی هم ربط داره

خوب ذات طرف رو می تونی تو ازدواج غیر سنتی تو آشنایی بشناسی تا حدودی

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود