2777
2789

هیچ مشکل بزرگی نداریم فقط بهم دیگه علاقه نداریم تفاهم نداریم سال تا سال رابطه نداریم از نظر احساسیم که از اول هیچی نبوده اصلا میبینمش میخوام بالا بیارم ناخوداگاه عصبی میشم از طرفیم نمیشه که طلاق بگیرم بخاطر ابرو و این حرفا دو تا از خواهرام جدا شدن اگه منم جدا بشم هیچی دیگه موندم قید ابرو پدرمادرمو بزنم یا قید خودمو 

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یعنی همینطوری بیخودی حالت به هم‌مبخوره؟

محبتی نیست اصلا؟

بچه داری؟

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
بیشتر ببینید

مگه چندسال زندگی میکنی که اینطوری میکنی با خودت چرا حالا چون اونا طلاق گرفتن تو نگیری؟والا گور بابای حرف های مردم مگه نون و ماستتو میدن

برام دعا کنید یه پسرخوب و سالم بیاد تو زندگیم 🤍�

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ابرو؟ عزیزم زندگی نکنی که دیگران حرف پشتت نزنن بخدا که هر جور باشی حرف میزنن مردم یا درست کن یا تموم 

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
خب اگه تصمیمت به مونده و راه طلاق نداری بگرد دنبال اینکه حال رابطه تو خوب کنی. باید ی تلاش مضاعفی بک ...

تلاش زیاد کردم هی میخوام دلمو خوش کنم خوبه ها همه چیز پولی یدفه یه حرفی میزنه یا یکاری میکنه کلا دلم کنده میشه وقتی نه دوستم داره نه بلده درست حرف بزنه تشر میزنه به سرم بعد میگه من دارم باهات حرف میزنم تو حساسی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابرو؟ عزیزم زندگی نکنی که دیگران حرف پشتت نزنن بخدا که هر جور باشی حرف میزنن مردم یا درست کن یا تموم

خودمم همینو میگم دلم برا پدر مادرم میسوزه وگرنه خودم ابرو حالیم نیست اگه اونا نبودن سریع جدا نیشدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40