2777
2789
عنوان

مادرشوهرم حق داشت یا نه

716 بازدید | 57 پست

من تو عقدم  ی شهر دیگه زمدگی میکنه همسرم  بعد خونشون دوبلکس هست ما طبقه بالا هستیم هر موقع ک من میام ...

بعد من یکم لباس هام اینور اونور میندازم  میدونم کارم بد بود

ولی من گذاشته بودم فردا جمع کنم  بعد مادرشوهرم دوسه بار یهویی امد بالا  امروز آمده بود بالا سر من شوهرم ک مارو بیدار کنه  بعدش هم آمد ب تمیز کاری مام پاشدیم تمیز کاری همینجور ک داشتم لباس تا میگردم یهو گفت  تو خانوادمون ب شلختگی تو نداشتیم شرم اوره 

میدونم من کارم بد بود اما از این حرفش ناراحت سدم میتونست بهم بگه خونه رو تمیز نگه دار 

فقط ۴ تا لباس رو کاناپه بود

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من گاهی ک سرکار هستن لباس هاشون اوتو میکنم میزارم رو تختشون بعد شام هم ظرف هارو جمع میکنم آب میکشم  دسر میپزم  گاهی ک مادرشوهرم نیست غذا میپزم براشون نگه نیدارم  لباس هاشون تا میکنم گاهی 

عزیزم الان که عقدی بیشتر رعایت کن چون چند بار بی نظمی رو ببینن دیگه تا اخر عمرت اسم بی نظم روت میمونه ولی اگه الان مرتب باشی میگن مرتبه حتی اگه بعدها خونت همیشه بی نظم باشه باز به اسم مرتب میشناسنت

اخه من شوهرم هم  لباس هاش اینور اونور میندازه 

من مشکلی ندارم ک بگه خونه رو مرتب نگه دار اما اینکه گف شرم اوره یا هیچکس عین تو نداشتیم  ناراحتم کرد بخدا فقط چهار تا لباس رو کاناپه بود