2777
2789
عنوان

پول بدم به شوهرم

241 بازدید | 13 پست

هیچوقت هیچوقت برای من نبوده،تمام خرج و مخارجم ،با خودم بوده و همیشه دستم تو جیب خودم بوده ،چندین بار تو شرایط سخت بودم ولی بهم کمک نکرده،نه اینکه داشته باشه ها ولی تلاشی هم نکرده برام جور کنه( می‌توانسته)

حتی عید به عید نمیگه لباس نمی‌خوای بخری؟ پول لازم داری یا نه؟

البته مشکل از خودمم هست چون اصلا یاد نگرفتم دستم جلو کسی دراز باشه .از ۱۶ سالگی کار میکردم و حتی از پدرم نمیگرفتم

خلاصه اینکه خیلی جاها من پول دادم بهش 

همیشه هر وقت کم میاره من هستم

اما دیگه الان تو شغلم شکست خوردم و فعلا کاری ندارم

یه پول کمی دارم در حد ۲۰ ت

امروز چک داره و ۵ تومنی کم داره

هی به گوشم میزنه اما من نمیخوام کمکش کنم

چرا همیشه من باشم ؟ اون چرا یه بار برای من نبوده

عادت کرده که من هی پول بدم ولی مگه نباید همه چی دو طرفه باشه؟ 

حالا به نظرتون کار من درسته؟

با این اوصاف من به شخصه پول رو میدم چون اگر ندم بداخلاقی و حال بد،تو زندگی خودمم اثر میذاره 

اما بعدا ازش میگیرم 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظر من نده بهش بزار خودش بره جور کنه از هرجا که شده

لطفا برای سلامتی مامان و بابام و داداشام یه صلوات بفرستین❤💋برای دوقلواهامم و پسرم هم دعا کنید😍خودم دیدم که دعای نی نی سایتا میگیره❤💋

چون خودتم بیکار شدی و با توجه به اینکه هیچی خرجت نمیکنه نده.. اما اگه در کل مرد خوب و مهربونیه و دوستش داری بهش بده بستگی به حست بهش داره

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  

بده چون شما زن و شوهرین نه همسایه

و حتما هم شما ازش کمک بخواه

بنظرم کار شما اشتباه بوده ک خودت کار کردی و به اون تلقین کردی ب کمکش نیاز نداری

پس مشکل از شماست نه شوهرتون

با همه با لحن دوستانه صحبت میکنم اگر از من خیلی بزرگتر هستین و دوستانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

بده چون شما زن و شوهرین نه همسایهو حتما هم شما ازش کمک بخواهبنظرم کار شما اشتباه بوده ک خودت کار کرد ...

مشکل از منه؟ عجب🤣

من خیلی وقتا کمک خواستم حتی وقتی پول داشتم

گفتم ندارم بهم این ماه کمک کن

نکرده!!!!!

چیکار کنم باهاش کشتی بگیرم برای پول؟

مرد که میبینه زن مستقل کار می‌کنه دیگه همینطوری میشه خواه ناخواه

حالا تو خودتو بکش که احتیاج داری بهش 

هزار بار امتحانش کردم گفتم یه تومن بزن گیر کردم

دو تومن بزن گیر کردم

دریغ از هزار تومن

هر بار گفته ندارم

فقط در حد خرید مایحتاج خونه مشارکت داره و تموم

مشکل از منه؟ عجب🤣من خیلی وقتا کمک خواستم حتی وقتی پول داشتمگفتم ندارم بهم این ماه کمک کننکرده!!!!!چ ...

منکه در جریان نیستم عزیزم

خودتون گفتین عادت کردم مستقل باشم رو پا خودم وایسم و از کسی کمک نخوام منم گفتم اشتباهه اینکار

اگه بارها ازش خواستی و نداد بنظر من شماهم پولتو نده و دقیق بگو به چه دلیل نمیدی

این نظر منه باز خودت بهتر از من میدونی🌱

با همه با لحن دوستانه صحبت میکنم اگر از من خیلی بزرگتر هستین و دوستانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱