2777
2789
خاطرات و حرف زدناووو 😭 نمیدونم چرا این احساساتی بودنمو نمیتونم کنار بزارم

کم کم فراموش میکنی!

خودتو مشغول کن یا برین سفر

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیزم این رفتار رو امروز با خونوادت کرد فردا با شما میکرد انشاالله باکسی که فهیم وبادرک باشه ازدواج ...

قیده خانوادشو زده بود. چند بار پیشه من ب پدرومادرش فوش داد

اسی بد دهنی میکرد و قلدری میکرد تازه تو رو با همه دخترا مقایسه میکرد و ازاندام دخترای دیگه تعریف میک ...

خب‌من واقعا عاشقش بودم. فکر نمیکردم بزنه زیره همه‌چیز ب این سادگی...منو وابسته ی خودش کرد و بعدش یهو روی واقعیشو ب منو و خانوادم نشون داد..حتی خودمم باورم نمیشه اینجور آدمی بوده

رسمی بودیم.‌ با خانوادم‌دعواش شد ،و با مادرم حرفش شد و بددهنی کرد، و خلاصه همه چی بهم ریخت. حرف، حرف ...

خب چنین آدم غدی که الان هنوز هیچی نشده حرف حرف خودش بود به چه دردت میخورد پس فردا تو زندگی بیچاره میکرد

قیده خانوادشو زده بود. چند بار پیشه من ب پدرومادرش فوش داد

عزیزم کسی که به مادرش بددهنی کنه ودعای خیر پدر ومادرش پشت سرش نباشه  به همسرشم رحم نمیکنه

شخص هر چقدر هم پدر ومادرش مقصر باشند  با احترام باید با اونا حرف بزنه وهیچکس بهش حق نمیده

مرسی عزیزم

تو لایق این هستی یه آدم جوری بهت احترام بزاره حس کنی ملکه هستی نه این جوری همیشه استرسی بشی بهت توصیه میکنم کتاب بخونی پاکدست گوش بدی برا حال خوبت تلاش کنی 🙂

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی