2777
2789
عنوان

فعال شدن رمز پویا

49 بازدید | 6 پست

من ۵شنبه رفتم بانک کارت بانکیم رو عوض کردم چون خراب شده بود . بهم گفتن ک رمزپویات ۴۸ ساعت دیگه فعال میشه . منظورشون ۴۸ساعت کاری بوده؟یا ۴۸ ساعت بعدازصدورکارت؟

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!

همون موقع هم میشه رفت تو عابر بانک فعالش کرد

‏حد وسطم رو گم کردم. نه با آدم‌ها حس بهتری دارم، نه با تنهایی به توافق می‌رسم. نه حوصله شلوغی رو دارم، نه با سکوت خونه کنار میام. نه انرژی کافی برای حرف زدن دارم، نه با خودخوری حس راحتی دارم. بعضی روزها به معنای  واقعی کلمه از کادر زندگی خارج می‌شم. الان دقیقا توی اون نقطه از زندگی ایستادم که کافکا میگه: از زندگی با مردم، از حرف زدن، عاجزم! کاملا در خود فرو رفته‌ام، به خودم فکر میکنم چیزی ندارم به کسی بگویم.. هرگز؛ به هیچکس!

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عاخه فعال بود قبلش هم یعنی الان باید برم ATM؟

برو یه بار دیگه بزن بعد امتحانش کن اصلا گذشتن ۴۸ ساعت لازم نیس منم کارتمو عوض کردم همون موقع که کارته رو داد رفتم عابر بانک فعالش کردم

‏حد وسطم رو گم کردم. نه با آدم‌ها حس بهتری دارم، نه با تنهایی به توافق می‌رسم. نه حوصله شلوغی رو دارم، نه با سکوت خونه کنار میام. نه انرژی کافی برای حرف زدن دارم، نه با خودخوری حس راحتی دارم. بعضی روزها به معنای  واقعی کلمه از کادر زندگی خارج می‌شم. الان دقیقا توی اون نقطه از زندگی ایستادم که کافکا میگه: از زندگی با مردم، از حرف زدن، عاجزم! کاملا در خود فرو رفته‌ام، به خودم فکر میکنم چیزی ندارم به کسی بگویم.. هرگز؛ به هیچکس!

بیشتر ببینید
برو یه بار دیگه بزن بعد امتحانش کن اصلا گذشتن ۴۸ ساعت لازم نیس منم کارتمو عوض کردم همون موقع که کارت ...

اهان باشه من فکر میکردم متصدی بانک خودش فعال میکنه چون کارت عوض کردم .ممنون گلم

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!