2777
2789
خب با اینکه دعوا شده و بی احترامی پیش اومده چطور دلت تنگ میشه؟علت جدایی چی بود؟

رسمی بودیم.‌ با خانوادم‌دعواش شد ،و با مادرم حرفش شد و بددهنی کرد، و خلاصه همه چی بهم ریخت. حرف، حرفِ خودش بود، وقتی میگفت نه، باید همه دستورشو اجرا میکردن، و جلوی مادرم خیلی منو با این دختر و اون دختر مقایسه میکرد. وقتی میگفتم هیکلم خوبه، میگفت هیکلِ فلان دخترو ندیدی ک بی نقصه وو... اینارو خیلی جلوی مامانم تکرار کرد و خلاصه هم خانواده ی اون و خانواده ی من ب مشکل خوردن و ازهمدیگه جداشدیم.  ولی هنوزم دلم پیششه و نمیدونم‌با خاطراتش چیکارکنم

رسمی بودیم.‌ با خانوادم‌دعواش شد ،و با مادرم حرفش شد و بددهنی کرد، و خلاصه همه چی بهم ریخت. حرف، حرف ...

این که میگی ذره ای ارزش دلتنگی نداره.

خودتو اذیت نکن.

منی که از بیرون میبینم میگم خدارو صدهزار بار شکر که دختره نجات پیدا کرد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شعور نداشته نمیدونم دلت برا چی پیشش گیره الندگا

حتی یه پیام هم نداد

یعنی این همه دوستت دارم،و عاشقتم اینا الکی بود؟ همینقدر دوستم داشت؟ خیلی راحت رفت پی‌زندگیش...

رسمی بودیم.‌ با خانوادم‌دعواش شد ،و با مادرم حرفش شد و بددهنی کرد، و خلاصه همه چی بهم ریخت. حرف، حرف ...

همینا بس نیست برای جدا شدن از یه مرد هرزه و پررو

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
نمیدونم چرا این خاطرات دست از سرم برنمیداره...

باید راحت فراموشش کنی.

هر روز سجده شکر بجا بیار.

الهی به حق امیرالمومنین علیه السلام بهترین همسر نصیبت بشه، طوری که بگی چه خوب شد اون یکی بهم خورد و با این یکی ازدواج کردم

عزیزم این رفتار رو امروز با خونوادت کرد 

فردا با شما میکرد 

انشاالله باکسی که فهیم وبادرک باشه ازدواج کنی وخوشبخت بشی 

احساسی فکر نکن تا اذیت نشی 

فکر به این باش که خدا بهترین ها رو برات در نظر داره

اشتباه منو تکرار نکن من هر بار بی احترامی کرد دلم تنگ شد بخشدیم چون ذهن آدمی زاد خاصیتی داره بعد جدایی فقط خاطرات خوب زنده نگه می داره بدیش رو کاغذ بنویس روز ی چند باربخون بهش برگردی مثل من چند سال دیگ هم از اون هم خودت بدجور متنفر میشی 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

اسی بد دهنی میکرد و قلدری میکرد تازه تو رو با همه دخترا مقایسه میکرد و ازاندام دخترای دیگه تعریف میکرد و میزد تو سرت بعد تو داری بدون اون میمیری؟؟؟؟؟؟؟واقعا که 

یکم به خودتون ارزش بدین 

آدم حیرت میکنه از اینهمه حقارت