2777
2789
پس بریم محضر تموم نمیشه ؟؟

اسی شوهرت چند سالشه؟ 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

یه باره دیگه گفت تو هم دنبال حرفش رو بگیر بگو راست میگی چه کاریه خودمون رو علاف هم کنیم تو برو درخداست طلاق بده همه حق و حقوق منو بده منم از گشنگی نمیمرم که.زن همیشه باید یه جوری رفتار کنه که مرد فکر نکنه اگه اون نباشه زنش نمیتونه زندگی کنه.من خودم سر چیزای الکی که دعوا کردیم یه کولی بازی های درآوردم که یاد بگیره حرف از طلاق نزنه چون واقعا پیگیر میشم.حالا طلاقم که نمیگیرم فقط میترسونمش😂😂

اول وضعیت مالیت رو اوکی کن بعد برو پشت سرت هم نگاه نکن مرتیکه بی تربیت قدر نشناس رو

دارم کار می کنم دیگه وضعیت مالی را چه جوری اوکی کنم  اخه با این حقوق ها و خرج زندگی 

۴۲

عجب

پس بچه هم نیست که بگی داره بچه بازی در میاره

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم
بیشتر ببینید
شاید واقعا میخواد جدا شهیبارم تو بگو طلاق میگیریم ببین واکنشش چیه

گفتم اتفاقا 

واقعا جدی هستم به هیچ کس هم نمیگم 

فقط یکم از هزینه ها میترسم 

تنها زندگی کردن 

فک کنم به زودی باید تجربه کنم نمی دونم چی کار کنم

شایدم میخواد با اینکار بترسوندت فقط 

کلا تجربه بهم ثابت کرده وقتی حرف بیخودی میزنن تو باید بدترشو بگی مثلا باشه ولی وقتی همه مهریه نفقه رو دادی و به همه هم میگم عرضه یه زندگی چرخوندن رو نداری 

گفتم اتفاقا واقعا جدی هستم به هیچ کس هم نمیگم فقط یکم از هزینه ها میترسم تنها زندگی کردن

ببین نمیاد برید مشاور

اخه چرا اینجوریه

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️