2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وا خیلیا وزارت کاری حقوق میگیرن حالا با اضافه کاری ممکن زیاد بشه🤷‍♀️

زندگی باهاشون سخته یا اسون؟؟؟؟

من خودم با ادم در اومد پایین و نسبتن شرایط مالی پایین ازدواج کردم چون دوستش داشتم ولی به هیچ کس پیشنهادش نمیکنم زندگی سخته عشق رو کم رنگ یا از بین میبره

بزن در ک.ونش

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
هزینه هاتون خودتون الان میدید؟ یا پدر بعد این هزینه هارو از همسر انتظار دارید یا شاغلید

طبیعیه زن از مرد انتظار داشته باشه هزینه هاشو بده صفر تا صد 

در واقع وظیفه ی قانونی و شرعی مرده 

... 🤍🦋
منم حقوق شوهرم ۱۵ حقوق داداشم ده تومنه این دخترایی که میگن زیر بیست کنسله زیر سی کنسله میترشن

خوب از نظر شمامیترشن که لفظ بدیم هست همون حقوق ۱۰به چه درد میخوره نه آینده ای چیزی 

پسره زن نگیره بهتره اول روخودش  وپیشرفتش کار کنه بعد 

انقدر بعد سی ازدواج کردن اونم ازدواجای خوب

منم حقوق شوهرم ۱۵ حقوق داداشم ده تومنه این دخترایی که میگن زیر بیست کنسله زیر سی کنسله میترشن

این دخترایی که میگن کنسله خیلیاشون از خانواده های پولداری هستن و طبیعیه براشون ۱۵ کم باشه 

مگه همه هم سطحن؟

خداییش بعضی دخترا که با اینجور پسرا ازدواج میکنن و زندگی رو و سختیاش رو با هم میسازن و وقتی به شکوه و موفقیت رسیدن بعد یه عده دختر میان چ ص ناله میکنن پسر خوبا رو بردن و فلان  یا یه عده هوس باز میرن خودشونو آویزون این زندگیای با جون و دل ساخته شده  میکنن عین لاشخور ،،بیان یه دور کامنتای اینجا رو بخونن ببینن چخبره 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بیشتر ببینید
اره میری سوپری چیزیم برنداری نزدیک دو تومن درمیاد

عزیزم بستگی داره به شخص 

من خالم یه خانواده 5 نفرن با حقوق 12 تا سرماه برنامه ریزی میکنند دیگه 

ولی دخترعموم با شوهرش  دونفرن  بچه نداره هر دوشاغل 50 تومن درامد ولی همش مینالند که کم هاوردیم