2777
2789
عنوان

طلا تا پونزده فرودین گرمی دوازده میشه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 46 پست
یعنی اینا میان با ترامپ صلح کنن. خندت نمیگیره

به نظرم احتمال مذاکره با ترامپ بیشتره تا بایدن چون بایدن شل گرفت ایران تحریمارو دور زد اما ترامپ شل نمیگیره و راهی جز مذاکره براشون نمیزاره

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

گفتن مذاکره نمی کنن که

رهبردر آخرین سخنرانیش گفته مذاکره اگه شرافتمندانه باشه اختیارشو میسپاره به دولت

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
خب اون شروطی که اونا گذاشتن ... خیلی عجیب بود

محمدتقی فاضل میبدی، فعال سیاسی اصلاح طلب با انتشار توئیتی نوشت: سخنان مقام رهبری دست دولت را در مسئله مذاکره بازگذاشت، مشروط بر این که آمریکا با زبان زور وتهدید با ایران مواجه نگردد.

محمدتقی فاضل میبدی، فعال سیاسی اصلاح طلب با انتشار توئیتی نوشت: سخنان مقام رهبری دست دولت را در مسئل ...

به نظرت همین که مذاکره کنن حتی اگر توافق نشه 

رو قیمت طلا اثر میذاره؟ممکنه بیاد پایین؟

به نظرت همین که مذاکره کنن حتی اگر توافق نشه رو قیمت طلا اثر میذاره؟ممکنه بیاد پایین؟

خوب به نظرم اره خبرش یه تاثیراتی داره البته اگه جدی و رسانه ای بشه و پای میز برن

من که ندارم بخرم ولی هر کسی به فکر حفظ ارزش پولشه. شما خودت 100 میلیون پارسال داشتی نگه داشته باشی ت ...

ماشین، پول داخل بانک نیست. 

اینکه فکر کنی ماشین بهتره یا طلا دیگه حفظ ارزش پول نیست. طمع است. 

ماشینت رو نگه دار طلا از ۳ملیون رسیده به ۸۲۰۰و رشدش رو کرده الان دیگه حباب داره یه صلح بشه برمیگرده ...

نه عزیز

گفتن طلا تا۱۰تومن میشه

دلار ۲۰۰تومن🫠

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی