2777
2789
عنوان

طلا تا پونزده فرودین گرمی دوازده میشه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 914 بازدید | 46 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان حباب طلا بالاست و یه خبرهای ریزیم از مذاکره داره میاد به نظرم ریسکش خیلی بالاست تا 15 فروردین چیزی نمونده که

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
طلا بخرید که گرون بشه واقعا افسوس و صد افسوس با این طرز فکر همین سماهید که گند زدید به مملکت

من که ندارم بخرم ولی هر کسی به فکر حفظ ارزش پولشه. شما خودت 100 میلیون پارسال داشتی نگه داشته باشی تو بانک، الان پیش خودت نمیگی کاش طلا گرفته بودم تا میشد 250 تومن؟ چه مردم بخرن طلا چه نخرن قیمت کاری به خرید مردم نداره. 

کاربری دست دو نفره .بعضی تاپیک ها برای دوستمه که لغو کاربری شده .
طلا بخرید که گرون بشه واقعا افسوس و صد افسوس با این طرز فکر همین سماهید که گند زدید به مملکت

دقیقا یه مدت کسی طلا نخره می‌رن اتحادیه شکایت از قیمت بالا دوباره میاد پایین وقتی دارن می‌خرن خب بالاتر میره

مرلین هستم از نوع مورنو🫶🏻 👩🏼نه مونرو🙌🏻

من که ندارم بخرم ولی هر کسی به فکر حفظ ارزش پولشه. شما خودت 100 میلیون پارسال داشتی نگه داشته باشی ت ...

همه همین فکرو میکنن که وضعیت به این وضع افتاده چرا تو تولید سرمایه گذاری نکنیم امسال تو خرید طلا و ماشین و زمین و خونه خیلی مالیاته های سنگین قرار اضافه بشه که مردم سمت خرید این کالاها نرن