2777
2789

بچه ها من به شخصه انقدر دورو اطرافم همه سنتی ازدواج کردن و بد بود گفتم حتما ایراد از نوع ازدواج کار ندارم دوستی یا سنتی فقط شانس 

امشب فامیل نزدیکمون بعد ۱۳ سال ازدواج و با دوتا بچه  اومده بودن خونه ما انقدر شوهرش هواشو داشت نمیزاشت کار بکنه میگفت بیا بشین خسته میشی هربار ما میریم خونشون یا اونا میان شوهرش نمیزاره این دست به سیاه و سفید بزنه پوشک بچه رو شوهره عوض میکنه سر سفره هی میگفت بخور جون بگیری انگار تازه عروس دامادن یا میگفت رو زمین نشین بلند شد خودش رو زمین نشست زن رو مبل نشست بچه ها شاید بگید اداعه و فلان ما خیلی اون آقارو میشناسیم واقعا طرف هم پولداره هم زن دوست هم خوشتیپ اصلا به زنا نگاه نمیکنه مجرد که بود میتونست با بهترینا باشه چون همه چی تموم بود اما یه دونه دوست دختر نداشت اخرم سنتی ازدواج کرد جفتشونم فکرشون بازه مذهبی اینا نیستن. همیشه من فکر میکردم ادم باید مستقل باشه تا خوب ازدواج بکنه یکی از باورام بود اصلا کلا از زندگیش بخوام بگم تا صبح طول میکشه کار خونه هم نمیکنه خدمتکار میگیره خلاصه که خدایا شکرت ولی یه نگام به ما بنداز😂🫥

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حداروشکر انشالله بهترین بخت نصیب همه مجردا شه ، خدای مهربون یه نگاهی به این دل شکسته و زندگی بهم ریخته منم بندازه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
من سنتی روترجیح میدم چون خواستگارام بهترازدوست پسرام هستآخه اونجوری هرپسرچرتی میادپیشنهاددوستی میده

منم به این نتیجه رسیدم سنتی ها رو رد نکنم تو دوستی که همه اس و پاس اومدن سمت من