2777
2789

خیلی اهنگای خارجی مثبت هیجده خییییلی بدتر از اهنگای ساسی هست همین جنیفر و شکیرا با چه لباسایی میرقصن و اهنگای مثبت هیجده کامنتهاشون پر از ایرانی کلللی طرفدار ایرانی دارن همه تشویق میکنند  بعد خواننده ایرانی لباسش یکم باز باشه فحش میدن و تف و لعنت میکنند و تاسف میخورن 

حالا خواننده امریکایی چه فرقی داره مگه هردو انسانن

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اون تن صداش خوبه

ریتم اهنگش خوبه 

رقصش خوبه

ادعا ندارن

لب نمیزنن 

دکور و صحنه پردازیشون خوبه 

قابل مقایسه نیستند 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

بیشتر ببینید

شکیرا صدا دارد به جز خوانندگی کلی ویژگی مثبت دارد به چندین زبان مسلط هست و ...زن سپهر حیدری چه ویژگی دارد؟ مثلا برهنه بشیند رو پای ساسی ؟ این تو آمریکاش هم قفل هست

کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد.یاد بگیرین چه اینجا چه در دنیای واقعی به کسی نگین  خوش بحالت این کلمه پر از انرژی منفی هست . یاد بگیرین توی تاپیک هایی که حس خوب دارن پارازیت نباشید حس بدتون رو توی اون تاپیک نگید. 
بیشتر ببینید
شکیرا که آهنگ مستهجن نمیخونهساسی میخونه یعنی چی که یکمی کوچوله بعدم نه صدا داره نه سیما نه محتوااصلا ...

ترجمه اهنگ شکیرا رو ندیدی عذر میخوام میگه من باسنم امشب آمادس فلان 😐

چون اونا از اول همین بودن 

برای ما یهو چادری و مذهبی و پوشیده بعد میبینی عجیب و غریب میشن حق دارن مردم فحششون بدن انگار بخاطر منفعت خودشون مردمو مسخره کردن

ولی اونا رک وراست همون چیزی ک بودن و هستن 

خدایی من .خدایی مهربونم مادرمو بهم ببخش..شفاش بده و بزار کنارم بمونه بیشتر از این بیکسم نکن.خدایا التماست میکنم مادرمو شفابده😔🥺

لباساشون به آهنگ میخوره 

فرهنگشون اینجوریه 

رقصشون برای همون آهنگه 

یه پکیج کاملن 

شکیراس اصلا 

همین شکیرا بودن خیلی حرفا میزنه 

ساسی به درد نخور اصلا خواننده حساب نیست که یه مقایسه ریز بکنیشون 

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

چون ساسی و امثالشون فرهنگ جامعه مارو نشونه گرفتن دارن الفاظ زشت و حرکت های دور از شان رو بین بچه های ما عادی میکنن

حالم وقتی خوب میشه که از قفس آزاد شم ..قفس خود خواهی..قفس گناه...قفس نادانی..قفس بی عرضه گی