2777
2789
عنوان

میشه حقیقتو بگین

695 بازدید | 63 پست

اگ داداش مجرد داشته باشین مثلا ۳۴ یا ۳۵ ساله

رفته باشه ی زن گرفته باشه ک از شوهرش جدا شده باشه هم سن خودشم باشه بااینگ میدونسته خانواده پسر مخالف صدرصدن و دوتا بچه ی دختر ۱۸ سال و ی پسر ۱۳ یا ۱۴ سال داشته باشه ک باخودش زندگی میکنن برخوردتون جیه

هنر گرچه نان نمیشود اما کهنه شراب زندگیست🥂🎻نام کاربریم برگرفته از شب تولدم شب یلدا آغاز فصل زمستان آغاز برف و سرماست ولی ن ب سردی استوا ❄️☃️🌬

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

دیگه ۳۴ سالشه خودش صلاح زندگی خودشو میدونه بچه که نیس به من ارتباطی نداره

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید

زندگیه خودشه 

چرا باید ناراحت بشم تصمیمی بود که خودش گرفته بود

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𝓨𝓸𝓾 𝓪𝓻𝓮 𝓼𝓸 𝓫𝓮𝓪𝓾𝓽𝓲𝓯𝓾𝓵 𝓽𝓱𝓪𝓽 𝓲𝓽 𝓼𝓮𝓮𝓶𝓼 𝓵𝓲𝓴𝓮 𝓘 𝓱𝓪𝓿𝓮 𝔂𝓸𝓾 𝓯𝓸𝓻 𝓪 𝓵𝓲𝓯𝓮𝓽𝓲𝓶𝓮🤍

خب آدم خیلی زورش میاد ولی اگه داداشتون پشتش باشه عملا کاری از دستتون بر نمیاد

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
بیشتر ببینید

نظر واقعی من اینکه اگه من بجای شما بودم میگفتم به من ربطی نداره، البته شاید کوچیکتر بودم مثلا ناراحت میشدم ولی ادم چهل سال به بعد تازه درک میکنه که دیگه خیلی چیزها براش مهم نیست

⁦⁩⁦
اخلاق خانومه میدونی چجوریه؟

شررر وسلیطه

هنر گرچه نان نمیشود اما کهنه شراب زندگیست🥂🎻نام کاربریم برگرفته از شب تولدم شب یلدا آغاز فصل زمستان آغاز برف و سرماست ولی ن ب سردی استوا ❄️☃️🌬