2777
2789
عنوان

خانوما شما مدل رفتار همسرتون 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 36 پست
در چه صورت واکنش نشون بدم ؟؟؟

وقتی واقعا از حریم خارج شد گفت و خندی که واقعا حس کردی خارج از چهارچوبه اونجا هم واکنش بد نشون نده ی نگاه کن و ناراحت باش و سکوت کن خودش میپرسه چرا اونجا هم نگو جوری که بهت اعتناد ندارم و ...

بگو من تمام حواسم اینه حتی لبخندی به نامحرمی نزنم چون فرکانس منفیش به رابطه مون برمبگرده سعیم اینه همه چیز مال تو باشه دلم میخواد تو هم همینطورب باشی‌.. وقتی گفتی دیگه قهر رو بذار کنار بهش فرصت بده فکر کنه و اصلاح شه...

اگه هم این رفتارها رو نداره یعنی خارج از چهارچوب نیست روابط و گفت و خنده ش بیخیال حساسیتت شو چون اینجوری سیگنالی که به همسرت میدی اینه من میدونم لایق حفظ کردن تو نیستم و میترسم بری سراغ کسی دیگه چون من کم دارم... وقای این سیگنالو بدی کم کم از دستش میدی

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
بیشتر ببینید
وقتی واقعا از حریم خارج شد گفت و خندی که واقعا حس کردی خارج از چهارچوبه اونجا هم واکنش بد نشون نده ی ...

خیلی ممنون از توضیحات 

متوجه شدم 

نه حد و مرز رو رعایت می‌کنه ولی مثلا بعنوان مثال میگم ی زمان مدیر ساختمون بود 

ی زن مطلقه هم تو ساختمون مستاجر بود بعد این وقت و بی وقت ب بهونه های مختلف زنگ میزد ب شوهرم ،، اینجا ساختمون مشکل داره،اونجا اینجوریه 

و شوهرم هم جواب میداد 

ولی من بعنوان زنش میدونستم اینهمه زنگ زدن اشتباهه 

خب آخه چرا خودش نباید متوجهه بشه 

بهش هم ک میگفتم می‌گفت چقدر بدبینی 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی ممنون از توضیحات متوجه شدم نه حد و مرز رو رعایت می‌کنه ولی مثلا بعنوان مثال میگم ی زمان مدیر سا ...

مردها معمولا مثل ما حساس نیستن اونجا هم اگه واقعا حساسیت بیجا نشون دادی اشتباه کردی بدتر توجشو به اون خانومه جلب میکنی

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
بیشتر ببینید
مردها معمولا مثل ما حساس نیستن اونجا هم اگه واقعا حساسیت بیجا نشون دادی اشتباه کردی بدتر توجشو به او ...

پس چیکار میکردم ؟؟؟؟ بذاشتم هی زنگ برنع؟؟

پس چیکار میکردم ؟؟؟؟ بذاشتم هی زنگ برنع؟؟

نه اگه واقعا تماسهاش بی مورد بوده به همسرت میگفتی که حس خوبی نداریربه تماسهای این خانم در همین حد

بیشتر ببینید
نه اگه واقعا تماسهاش بی مورد بوده به همسرت میگفتی که حس خوبی نداریربه تماسهای این خانم در همین حد

خب گفتم 

ولی همسرم می‌گفت تو حساسی .. مگه چی میگه بنده خدا 😑😑