2777
2789
عنوان

دیسک گردن

| مشاهده متن کامل بحث + 94984 بازدید | 172 پست
ببین من چند ماهه پشت سرم درد میکنه، فکر میکردم میگرنه، و گاهی دست درد شدید میگیرم

منم دیسک گردن دارم فقط باید مراعات کنی ، آب درمانی فیزیوتراپی و یوگا

بیشتر از دو کیلو برندار 

با گوشی خیلی خیلی خیلی کم کار کن 

موقع مطالعه هم خواست باشه

مخصوصاً رو شکم دراز نکشی و گوشی یا کتاب دست بگیری این خیلی بده 

سر تایم داروهاتو استفاده کن 

تازه مسکن هم که دکترا تجویز نمی‌کنند 

باید ویتامین دی ، کلسیم، منیزیم و ویتامین ب۱ مصرف کنی 

و داروهای تموم شد ب دکترت مراجعه کنی یا داروهاتو عوض می‌کنه یا همونا رو ثابت بهت میده

سلام شما سردردتون خوب شد؟ من همش سردردو چشم درد دارم بخاطر دیسک خفیف خوب نمیشه اصلا درده شما چیکار ک ...

منم همینطور بودم عزیزم چند روز پیش هم عود کرد 

میزنه ب چشم‌و سرو گوش🙄

فقط باید مراعات کنی 

برو یوگا زیر نظر یوگیست تمرین کن سر خود حرکات و انجام ندی بدتر میشی،، 

استخر برو‌

امکانش رو نداری تو خونه تند تند برو حمام زیر آب گرم ،،

+گوشی امان از دست گوشی 

خیلی خیلی خیلی خیلی کم بگیر دستت )

فیزیوتراپی برو

داروهاتو‌سر وقت مصرف کن مسکن که دکترها تجویز نمی‌کنند عادت نکنی معمولا،، ویتامین دی،، کلسیم،، ب۱،، منیزیم برای من تجویز کرده بود جز داروهای ثابتم هست 

بعضی وقتا هم داروها و عوض می‌کنه 

اما ب دکتر ارتوپدی یا متخصص مغزو اعصاب مراجعه کن

من چند سال پیش رفتم خیر سرش متخصص مغز و اعصاب تشخیص نداد گفت میگرن داری 

امسال خرداد و تیر کلا سر درد چشم درد و ..بودم رفتم ارتوپدی عکس و ام آر آی و ..گفت دیسک داری.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اون دوستتون پیش کی لیزر کرده میشه بدونم و چند وقت بعد گذشته که باز درد گرفته ممنونم ازت

لیزر درمانی تو همون مرکز فیزیوتراپی انجام میشه 

منم فیزیوتراپی و لیزر درمانی کردم ۱۰ جلسه رفتم مراعات کردم خیلی خوب شد الان دردم برگشته 

برای دیسک فقط باید مراعات کنی

من بخاطره شغلم همیشه سرم پایینه و دیسک گردن گرفته بودم رفتم پیشه دکتر ستار ندری ایشون لطف کردن برام عمل دیسک گردن انجام دادن و کلی راهکارای مختلف بهم گفتن که دیگه گردن درد نگیرم واقعا دستشون دردنکنه الان خیلیی حالم خوبه و درد ندارم 

همسرم دیسک گردن داشت یکی از همکارانش گفت برید پیشه دکتر مجید قربان زاده ماهم رفتیم و در کناره ناباوری درمان دیسک گردنشون رو همسرم جواب داد ما که خیلی راضی ایم از آقای دکتر 

منم ۲۲ سالمه دو ساله دیسک خفیف بین مهره ۵ و ۶ دارم ولی دردش زیاده فقط دست راستم درگیر بود از وقتی ...

عزیزدلم قربونت برم من فقط منم که میدونم چقدر سخته منم حال تورو دارم دقیقا خیلی درد میکشم بعضی وقتا دوست دارم یه میله فرو کنم تو گردنم ولی باید محکم باشیم من درد خفیف هردو طرف داشتم داداشم تو دریا به شوخی سرمو به یه طرف خم کرد دیسکم رفت اون سمت تمام دردشدید رفته سمت چپم ولی به ورزش هایی هست که خوبم میکنه این شمارمه تو روبیکا یا تلگرام بهم پیام بده بهت بگم مبینام 09021992069