2777
2789
عنوان

دیسک گردن

94984 بازدید | 172 پست

سلام دوستان من سی سالمه دیسک کمر و گردن دارم، الان دیسک کمرم خیلی بهتر اما گردنم اذیتم میکنه بیشترم به خاطر اینکه از دیسک سرم درد میگیره عذاب میکشم ، چیکار کنم بهتر بشم،؟ ضمنا من کارم خیلی زیاده هم درس میخونم هم دو تا بچه دارم هم کار میکنم، زندگیم به خاطر این درد لنگ شده، حتی نمیتونم سرم رو خم کنم و مطالعه کنم، اگه راهی رفتید و فایده داشته خدا خیرتون بده به منم بگید لطفا 

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...

حتما باید گردن بند ببندی و بری دکتر برات فیزیوتراپی بنویسه.دیسک گردن مثل کمر نیس استراحت کنی خوب بشی.جدی نگیری خیلی بد تر میشه.بعد که فیزیوتراپی جواب نداد معمولا دکترا عمل مینویسن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم دیسک کمر دارم الان کمر خیلی درد میکنه دوتام بچه دارم درمانی نداره کارتو کم کن خم و راست نشو اینا چیزایی که دکتر بهم گفت چیز سنگین بلند نکن از زانو خم شو من دیسک کمرم میزنه به پای راستم . وزنت کم کن

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘
سلام عزیزم
اگر تهران هستین به کلینیک سینوهه سر بزنید تمام روش های درمانشون غیر جراحی با فیزیوتراپی و تزریق...

بله تهرانم واقعا بدون عمل خوب میشه؟ میشه آدرس کلینیک رو برام بفرستید

من نداشتم ولی فیزیوتراپی

آب درمانی (تو استخر راه بری)

کیسه آب گرم بطور مداوم 

استراحت مطلق 

یسری تمرینات هست که فیزیوتراپ میگه

طرز خوابیدن و نشستنتو درست کن 

یماه رعایت کن اوضات بهتر میشه 

بله تهرانم واقعا بدون عمل خوب میشه؟ میشه آدرس کلینیک...

حتما عزیزم آدرسشون : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷        تلفن تماس :  02126701272
همسر منم مشکل دیسک گردن داشت که فقط میگفتن با عمل خوب میشه اما بخاطر عوارض عمل و بیهوشی و اینکه میگفتن امکان داره گاهی بدتر بشن عمل نکردیم یکی از آشناها سینوهه رو بهمون معرفی کرد که تمام روش های درمانشون غیر جراحی ، پزشکاشون بسیار حرفه ای و با تجربه هستن و از بروزترین تجهیزات برای درمان استفاده میکنن
یه دوره اوزون تزریق کرد و جلسات فیزیوتراپیشو کامل رفت خداروشکر الان خوب

اگر نیاز به درمان های بیشتر از فیزیوتراپی هم داشته باشید مثل تزریق اوزون خودشون راهنماییتون میکنن

https://dr-jamaly.com

حتما عزیزم آدرسشون : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد  ...

اها خدا رو شکر دستت رو سره من

به اون دوست صمیمیت فکر کن که قرار بود توی لباس عروسی ببینیش اما حتی الان نمی دونه کجایی و چی کار می کنی. به اون رابطه ای فکر کن که قرار بود بی تو بمیره ولی بی خبر از تو داره خیلی راحت به زندگیش ادامه می ده. به اون آرزوت فکر کن که به خاطرش شمع‌های تولدتو‌ فوت می‌کردی اما الآن رویاهای دیگه جاشو گرفته. به این فکر کن به این فکر کن ما آدما قسمتی از سرگذشت همیم ولی قرار نیست همیشه باشیم. به این فکر کن همه چیز گذراست. نه اونی که از اول باهاش بودی الان پیشته و نه اونی که الان باهاشی از اول باهات بوده. این زندگی انقدر تورو بالا پایین می‌کنه، انقدر آدم تو زندگیت میاره و می‌بره که یاد بگیری تو تنها کسی هستی که همیشه پیشت می‌مونه. شاید زخم بخوری، حسرت بکشی یا حتی دلت تنگ بشه ولی هیچ وقت تموم نمی‌شی و قوی تر ادامه می دی، تو تنها کسی هستی که تا آخرش هستی، حواست به خودت باشه.🌹
بیشتر ببینید
وای خدایعنی دارم سنمم تازه ۱۹سالمه بعدش کجارفتی مشخص شدسی تی یاام ار ای 

ام آر ای گلم، ان شاالله که چیزی نیست زودتر برو تا بتونی جلو پیشرفتش رو بگیری، من دیر برای درمان اقدام کردم و دیسکم حاد شده بود