2777
2789
عنوان

خانمای شاغل شغلتون چیه❓️

138 بازدید | 11 پست

اگر دوست داشتید درامدتون رو هم بگید

اگر کارمند هستید ارگانش رو هم بگید

اگر معلم هستید هم اسم درستون رو بگید

کلا اگر میخواید جواب بدید واصح جواب بدید🤧

و توصیه هاتون برای دختر ۲۱ ساله( خارج از مسائل درسی و دانشگاه) رو هم بگید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

سلام خانما مهمون دارم کمک.از این پودرهای گودمرنیگ ۳ در۱ دارم.تو آب‌جوش چقد شکر و چقد پودر بریزم؟

قاشق چایخوری هم بزارم تو فنجون؟

استارتر ببخش نمیتونم تاپیک بزنم لطفا اینو بگین اضطراریع

هنوز شاغل نشدم

ولی چند ماه آینده میخوام تو ازمایشگاه مشغول بشم 

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید
ان‌شاءاللهازمایشگاه چی؟رشتت چی بود

ازمایشگاه تشخیص طبی

رشتم علوم ازمایشگاهی

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید

درستو خوب بخون چون میشه کار و مهارتت من وقتی رفتم دانشگاه افسردگی داشتم و درس نمیخوندم الان ک سالهاس شاغلم اذیتم اگرم بلد باشم اعتماد بنفس ندارم

یک زبان خارجی مث انگلیسی یا المانی در حد نیتیو یاد بگیر 

ی مهارت مث یکی از لاینهای آرایشگری یا هرچیزی این مدلی برای روز مبادا یاد بگیر

حتما دوست پسر داشته باش ولی مراقب خودت باش زیاد و دم دستی و دست هر پسر بیفتی هم نباش

ب خودت برس هم پوست و مو ‌ ناخن و هم اندام هم ورزش هم روحی

نجیب و سرسنگین باش ولی گوشه گیر نباش ،در عین حال جلف و هول پسرم نباش

دیگه چیییی

عاقل باش تو تصمیماتت و رفتارات ولی شاد و سرزنده باش

من دنبال کارای اینترنتی بودم،ولی تنها نتوورکی که بهم درآمد داد شرکت نفیس هست.درامدم درماه۶/۷تومن هست

به عنوان یک خانم خانه دار راضی هستم خداروشکرچون توی خونه خودم دارم کارمیکنم،اگه دوس دارید باهام همکاری کنید درخواست‌دوستی بدید❤️🙏