2777
2789
عنوان

خانوما شما مدل رفتار همسرتون 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 36 پست
اخه خودمون بعضی زنا جنسشون خرابه ممکنه همین خوش اخلاقی شوهر ،، راه رو براشون باز کنه

ببین اون چیزی مهمه اینه همسرت در ارتباط مداوم با زن خاصی نباشه‌ . مثلا محل کارش ببین چجوریه، یا با خانما تو‌ مجازی چت نکنه، خیانت از این جا ها میاد‌ 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بهش نمیگی بد اخلاق باش !؟؟

نه 

چه کاریه 

زشته بابا 

شوهرمم برای من محدودیت نداره

من تو محیط کارم خیلی خوش اخلاقم بودم

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببین اون چیزی مهمه اینه همسرت در ارتباط مداوم با زن خاصی نباشه‌ . مثلا محل کارش ببین چجوریه، یا با خ ...

میدونی خیلی پیچیده س نمی‌دونم چجوری توضیح بدم 

شوهرم انگار گاهی خنگ میشه ،، مثلا میگم با فلان خانوم زیاد صحبت نکن تحویلش نگیر 

میگه چرا 

احنقه 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

معمولی مثل ی ادم غریبه دیگه

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

بیشتر ببینید

نمیدونم تازه ازدواج کردید یا چی قطعا همسرتونم همچین شازده ای نیست که میگید بداخلاق باشه چون زنها دنبال سو استفاده ان ازش.... ما همه انسانیم و شما هم مالک همسرت نیستی ایشون خودش باید مدیریت کنه با این فرمون شک نکن از دستش میدی

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
بیشتر ببینید
اخه خودمون بعضی زنا جنسشون خرابه ممکنه همین خوش اخلاقی شوهر ،، راه رو براشون باز کنه

خوش اخلاقی با رفتار سبک فرق داره،شوهر اگه رفتار سبک داره بله آدم ناراحت میشه،اما اگه خوش اخلاق محترم باشه حریم نگه می‌دارد مشکلی نیست

میدونی خیلی پیچیده س نمی‌دونم چجوری توضیح بدم شوهرم انگار گاهی خنگ میشه ،، مثلا میگم با فلان خانوم ز ...

خب شاید واقعا متوجه نمیشه بزاش توضیح بده حس خوبی نمیگیری ازش. یه حس زنانه است تو متوجه نمیشی

پس چیکار کنم ؟؟

عادی باش و حساسبت بیخود بخرج نده... زن خراب هست منم قبول دارم ولی ی جوری نگاه میکنی انگار همه زنها بدن و دنبال شوهرت. نه عزیزم شوهرای ما واسه خودمون انقدر مهمن و وابسته هستیم خانومای دیگه چکار دارن دنبال اینا بیفتن.... مگه خود همسرتون خدای نکرده مشکل داشته باشه که وقتی حساسیت بیجا بخرج میدی قطعا اون سیگنالهاشو فعال میکنی و زودتر از دستش میدی

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
بیشتر ببینید
عادی باش و حساسبت بیخود بخرج نده... زن خراب هست منم قبول دارم ولی ی جوری نگاه میکنی انگار همه زنها ب ...

در چه صورت واکنش نشون بدم ؟؟؟ 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️